Mit vegyek fel? Novemberbe egy igazán jó bulira vagyok hivatalos, szülinapi buli, pár lány, sok fiú. , persze semmit nem akarok,
Fekete nadrág.. citromsárga póló, az oks.
de ahhoz mien felsőő?
Nem tudom, milyen az egyéniséged, de írok párat, hátha tetszik valamelyik:
-a farmer, az alap, és ha nem akarsz nagyon égni, akkor cső legyen, szürke vagy sima, és valami elegáns, vagy vicces övvel feldobhatnád
-a póló színe mindenképp menjen a cipődhöz, vagy az övedhez (legyen az összeállításodban valami vidámabb szín, pl. zöld, kék, vagy rózsaszín), amihez igazíthatod a fülbevalód, karkötőid, egyebeket
- rá pedig valami édes kis mellényt/ rövid, vagy hosszúujjú, elegáns pulcsit/ esetleg fekete derékkötőt tegyél (bár azt moletteknek nem ajánlott)
ez például illhetne az öv vagy a gatya színéhez
- a cipő pedig tornacipő, vagy valami zárt legyen, de semmiképp se topánka vagy magassarkú
- a hajad pedig igazítsd a végeredményhez. én általában kivasalom a hajam, de egy sportosabb összeállításhoz nyugodtan fogd össze, az a lényeg, hogy jól érezd benne magad, és jól álljon neked, és ez nem csak a frizurára, de a ruhákra is érvényes
+ a zoknid ne legyen mintás, vagy nagyon hosszú
a melltartód ne legyen sötétebb a pólódnál
a bugyid ne lógjon ki a gatyádból, csak ha nagyon jó a segged, akkor pedig tangát vegyél
nem tom, hogy segítettem-e..., de remélem jól fogod érezni magad :)
>> ja és, egy nyaklánccal, vagy vastag karkötővel is feldobhatod az összhatást, de az ilyenekkel vigyázz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!