Ilyen a sátánista öltözködés? Ez mennyire tipikus?
Figyelt kérdés
Van ez a lány, már sokilyet láttam, hogy ilyesmi tetkójuk volt. Ez Sátánista vallás melyik irányzata ? Kell ettől az irányzattól félni ? Menniyre tipikus ez az őltözködés ? Vagy ez ördögimádó lány ? [link] 2012. máj. 31. 16:07
1/8 Zsizsik666 válasza:
ÁÁÁ, normális vagy, rosszat fogok álmodni !?
Ez valami divatirányzat, ha már sok ilyet láttál, részvétem, nekem ez volt az első. Nem kell tőle félni, de szabad ha akarsz.
3/8 anonim válasza:
ááá, de undorító...
amúgy szerintem szimplán bolondok, és nem sátánisták.
4/8 anonim válasza:
HA nem az ördök vagy a sátán imádat,akkor mégis mi adta azt az alapötletet,hogy szarv szerű nm tudom miket tetetett bele a fején a bőre alá?! Sztem tuti benne van ez is a történetben.Én tuti megilyednék tőle ha meglátnám az utcán.
6/8 anonim válasza:
Testmódosítás, nem sátánizmus. Testmódosítóknál/tetoválóknál sok ilyen kép van a korábbi munkáiknál. Nem szép, de ez van.
7/8 anonim válasza:
Erről a nőről már hallottam. Valami olyasmi a sztori, hogy a férje veri és így akar lázadni, de nem tudom pontosan és nem szeretnék hülyeséget mondani. A sátánizmusról meg csak ennyit: [link]
A sátán/ördög imádók megint más tészta.
8/8 Kyor válasza:
Nem, nem ilyen a Sátánista öltözködés. Ez nem egy stílusirányzat. És az ilyen majmolókat nem szeretem.. Se Lucifer, mert az ilyenek miatt ítélnek meg minket. Egy igazi Sátánista nem tesz megalázó dolgokat magára és a vallására nézve és nem kell félni tőlük, csak ugyanannyira, mint más emberektől. Semmiben sem különbözünk, csak tudást kaptunk. És az egésznek semmmi köze nincs a gonoszhoz. Komolyan.. a kereszténység jobban tudja milyen egy igazi Sátánista, mint egy Sátánista? Gratulálok. Meg nem is tudom kinek a nevében gyilkoltak meg több 10.000.000 embert... (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!