Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki meleg, azt hogyan lehet kiszűrni? (nincs az a tipikus nyávogás, lányos öltözködés. )
Figyelt kérdés
Teljesen átlagosnak tűnik,de mégis meleg..Hogy lehet ezt kiszűrni?2010. dec. 1. 20:50
1/15 anonim válasza:
miért érdekel téged? talán te is meleg vagy?
2/15 anonim válasza:
Azzal az infradetektoros kapuval, amivel tavaly a madárinfluenzapánik során keresték a betegeket. A legapróbb különbséget is érzékelte, ha valaki melegebb volt a többinél, akkor nem jutott át.
3/15 anonim válasza:
ezt az egész lányos beütést aki kitalálta ....
speciel én országos xxxxküzdősport bajnok srácot ismerek, aki meleg, és hát nem igazán feminin jelenség, nemtom miért kell ezt a kettőt összekötni, de feltehetőleg egy baromi vacak sztereotípia
4/15 anonim válasza:
Csak a divatbuzzik nőiesek...
Én is meleg vagyok mégsem viselkedek úgy mint egy hormonkezelt pitsah.
5/15 anonim válasza:
Közlöm veled, hogy a sztereotípia csak egy szűk réteget érint.
Én örülök, hogy mert nem vagyok benne ebbe a szűk rétegbe.
Sehogyan nem tudod kiszűrni, ha nincs elég jó "meleg radarod". Maximum akkor tudod, ha az illető elmondja.
De tényleg, miért is akarod ezt annyira tudni?
6/15 anonim válasza:
azért jó lenne tudni, mert pl én se venném fel dolgozni, ha kiszűrném h meleg, ez egyértelmű
7/15 anonim válasza:
ne fárassz már
kik azok a divatb.zik? nekem ez magas
8/15 anonim válasza:
Ezt egy nő tutira megérzi, akáehogy néz ki az illető.
9/15 anonim válasza:
ááá dehogy, nőből is van ám olyan extra hülye h el se hinnéd
10/15 anonim válasza:
Divatbu*ika azok akiken egyértelműen látszik, hogy mi a helyzet. Büszkék rá és villognak vele. MEg undorítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!