Mit csináljak, hogy ne "bukjon" ki a mellem, a melltartóból?
Figyelt kérdés
Nem rég voltunk nyaralni,híztam egy pár kilót(2-3kg..) És a melltartóm kicsi lett. Na jó, kicsi nem lett, mivel beleférek rendesen,csak aza baj,hogy felül "kibukik" a mellem. Mármint,értitek,hogy így kijön.. Ma este megyünk partyzni,és nekem csak ilyen méretű melltartóim vannak, már próbáltam nagyobbat kölcsön kérni,de senkinek sincs(am 75C). Mit csináljak,hogy a poló alatt,ne kelljen mindig a melltartóba, "visszanyomogatni" a mellem? Nagyon zavaró,és ma nem szeretnék melltartó nélkül menni :(2009. jún. 30. 19:41
2/6 A kérdező kommentje:
jobb ötleted nincs?:D
2009. jún. 30. 19:49
3/6 anonim válasza:
Nem néz az ki rosszul, hidd el :))
Amúgy van egy ötletem. Bár nem tudom tetszik-e neked. Szóval vegyél fel olyan felsőt ami nem feszülős. Hátha úgy nem látszik annyira.
19/F
4/6 anonim válasza:
a srác jól mondja.:)nekem is egy picit "kibukik" tehát így kicsit feljebb nyomódik.sztem jól néz ki,főleg ha egy picit kivágottabb a felső.:)
5/6 anonim válasza:
Nekem sokáig ez volt a bajom mire rájöttem, hogy a mellem alatt vannak gondok, mert ott túl laza a melltartó, habár ez szemmel nem volt látható. És ha alul fogja rendesen körbe a melled alatt, akkor felül sem fog kibukni a cici. Személyes tapasztalat. Nekem minden melltartómat után kell igazítanom így és beveszek az anyagból 2 - 2cm-rt. Próbáld ki, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!