Milyen bikini állnak nekem jól? 80C-s a mellméretem, de néhány melltartóból elég a 75D-s. A bőröm világos, a hajam vörösesbarna színű.
Ruhaméretem 38-40-es.Mivel 2 gyereket szoptattam,így a melleim már nem állnak"hetykén".55KG vagyok és 160 cm magas,csípőbőségem 93cm,derék pedig 75cm.
Tankinit sem mertem venni idén nyáron sem,mert abban nem találtam nagy kosarast és merevítőst sem.Gondoltam a sport felsős bikinire,talán az jó lenne?Milyen fazon lenne számomra előnyös és milyen szín?
Köszi előre is a válaszokat!
Szerintem inkább valami merevítős melltartót válasz, mármint ami megtartja a melledet, mert ha a sportos bikini/fürdőruha nem elég szoros, csak lógna a melled, és az nem szép.
Azonkívül nem tudom, hogy milyenek mondjuk a lábaid, széles-e a csípőd, vagy ilyenek, ha széles, akkor mindenképp olyan bikinialsót válasz, aminek széles az oldala is.
Köszi a gyors választ!Sajnos nem vagyok hosszú combú:(
Szerintem széles a csípőm,a párom szerint nem,de ki tudja valójában mit is gondol?...
:)
Valahol éreztem,hogy lesz egy ilyen"válasz".
Köszi,de ennyire nem személyeskedem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!