Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nadrág most a divat?

Milyen nadrág most a divat?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a csőnacikat,és jól is állnak.De sok helyen hallottam,hogy már nam divat.

Akkor újra visszatértek a trapéz nadrágok?Mert szerintem ezzel nincs mindenki tisztában,és ha felvennék egy trapéz gatyát sok mindkei azt hinné,hogy ez elég ciki...

és hogy néz már ki egy trapézzal egy converse vagy vans cipő...?

2009. jún. 30. 16:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
szerintem mindkettő divat,és én mindkettőt szeretem is :)
2009. jún. 30. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
haggyad a trapéz nacit! nem tudom hány éves vagy de szerinted a fiatalok fogják követni ezt a trapéz nadrágos marhaságot??? (16 éves vagyok) marad a csőnaci még egy darabig meg ezek a buggyos,lógosa gyaták és azok is jók én csak törökgatyának hívom őket :D:D kis háromnegyedes laza gatya.van akin jól áll van akin nem van akinek tetszik van akinek nem de szerintem hülyeség nem szeretni emrt olyan mintha nem lenne rajtad semmi :D:D és converse cipővel már fullosan nézel ki (::) trapéz gatyát meg feelejtsd el!!! kit érdekel mia divat? -engem nem,követem a saját divatom.;)
2009. jún. 30. 18:13
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Na, amikor én voltam tini (kb 2000-2005 közt) egyszerűen elképzelhetetlen volt a csőgatya. nem is járt senki ilyenben, alap volt, hogy egy gatyó trapéz!! minél bővebb volt a szára annál jobb volt! ugyanúgy deszkáscipőkkel (vans, etnies) volt a divatos mint most a csőgatya, csak akkor az volt a lényeg, hogy lehetőleg annyira bő legyen a nadrág alsó része, hogy épp csak a cipő orra látszódjon ki... aki annyi idős mint én (23-26 körüliek) az nagyon jól emlékezhet erre...
2009. jún. 30. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
csőgatya 4 ever
2009. jún. 30. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
igen a bőgatya korszak :) én imádtam amikor 7-8. os voltam akkor volt nagyon nagy divat.amikor bejött a csőnaci rá sem bírtam nézni,aztán megszerettem...de szivesen felvenném a bőnacit...jó kis puma cipő hozzá :)
2009. jún. 30. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
19%
Ki az a botsáskalábú csőgyatyás gyökér, aki lepontozgatja a normális, trapézgatyapreferálós válaszokat!? kössétek föl magatokat a csőgyatyátokkal, b.szki!
2009. jún. 30. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
emlékszek a bőgatya korszakra én is :D csak én nem tudtam elég bő gatyát venni, hogy csak a cipő orra lógjon ki, mert már akkor is hatalmas volt a lábam :S :D
2009. jún. 30. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!