Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nadrág most a divat?

Milyen nadrág most a divat?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a csőnacikat,és jól is állnak.De sok helyen hallottam,hogy már nam divat.

Akkor újra visszatértek a trapéz nadrágok?Mert szerintem ezzel nincs mindenki tisztában,és ha felvennék egy trapéz gatyát sok mindkei azt hinné,hogy ez elég ciki...

és hogy néz már ki egy trapézzal egy converse vagy vans cipő...?

2009. jún. 30. 16:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy hallottam, hogy mostanában a bő, lógó gatyák vannak divatban. Bár nekem nem nagyon tetszenek.:$
2009. jún. 30. 16:24
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
De sztem nem az a fontos, hogy mi a divat, hanem hogy mi áll jól.;)
2009. jún. 30. 16:24
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
én is azt hallottam, hogy a trapéz a divat, de nekem nem tetszik, hordom a csőgatyákat, ha divat, ha nem:) szerintem te is nyugodtan hordd a szűkebb nacikat, mert még senkin nem láttam trapézgatyát, mindenki csőben mászkál:)
2009. jún. 30. 16:30
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Most komolyan nem mindegy hogy mi a divat?Azt vedd meg,amit szeretsz,ami hozzád a legközelebb állsz.Ha te a csőgatyát szereted,akkor vegyél olyat.Amúgy most tényleg újra divatba jött a trapézszárú,de a csőnek se múlt még el a divatja.Én régen szerettem a trapézt,persze azt,ami viszonylag visszafogott,de rászoktam a csőre.Amúgy megjegyezném,nagyon sokan a szűkülő szárút hívják csőnek,pedig az az egyenes szárú.Szóval szerintem bátran hordd tovább azt a gatyát;)
2009. jún. 30. 16:32
 5/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,kicsit értelmetlenül mondtam.:D

*legközelebb áll a stílusodhoz

2009. jún. 30. 16:33
 6/17 A kérdező kommentje:

ok,köszi a válaszokat =)

igazából mindkettőt szeretem de a répa gatyát jobban.Nagyon függ attól,hogy milyen cipőt veszek fel vagy milyen pólót stb.

2009. jún. 30. 16:34
 7/17 anonim ***** válasza:

A fürdőnadrág.

A divat a hülyéknek van, a kérdés az, hogy miben érzed jól magad, mi egészséges és mi áll jól neked.

2009. jún. 30. 17:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Tiszta sz@r, mert most a bő gatyák jöttek divatba. :S

Végre rászántam magam, hogy veszek fehér répanacit, erre meg azt mondják nincs.

És ahol én lakom, ott még sarut sem lehet kapni...:S

50km-t kell utaznom, hogy kapjak... :@

2009. jún. 30. 17:07
 9/17 A kérdező kommentje:
ez tényleg szívás :S
2009. jún. 30. 17:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Divat ide vagy oda, a Tally Weijlben szinte csak csőnacikat látok. Szerintem ugyanúgy divat mint a bővebb nadrág. De ez nagyon alkattól is függ. Egy duci lány ne vegyen fel csőnacit, egy hosszúlábú sovány lány meg ne nagyon hordjon bő gatyát mert elveszik benne. :D
2009. jún. 30. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!