Miért van annyi nő teljesen lapos sarkúban, nekem sokkal kényelmesebb a magas sarkú, miért csodálkoznak rajtam, más is van így?
Nekem a teljesen laposak tetszenek, meg a 11-12 cm-es sarkúak, a 3-4-5-6 centis sarkúak szerintem borzalmasan rondák, ezért nem érdekel, hogy azok a legkényelmesebbek :)
20/L
nekem két problémám van:
1. nem tetszenek a teljesen lapos sarkú cipők (azoknak már nincs is sarka)
2. a magassarkúakban (mint ezek a platform cipők) nem tudok járni, nem kényelmesek, kitörik bennük a bokám (arról nem is beszéle hogy a 178cm-mel+magassarkú még kényelmetlenebbül érzem magam)
a gond az hogy bemegyek egy cipő boltba és ez a két véglet van... olyan nincs aminek 2-4cm sarka van.. vagy 10cm vagy semennyi.... így marad a flipflop papucs...
Mert nem vagyunk egyformák...?
Neked ez a jobb, nekik az. Semmi gond nincs ezzel szerintem.
Amúgy meg legjobb, ha váltogatod, különben így jársz, hogy csak egy félét tudsz elviselni. Sportolni meg azért mégsem mehetsz magas cipőben, úgyhogy ez a rosszabbik eset talán. Próbáld szoktatni magad a lapos cipőkhöz is néha.
Hosszú távra én pl. szívesen veszek fel magas cipőt, mert akármilyen hiper-szuper csodatalpbetétet használok, fáj tőle a lábam, mivel hosszabbak a lábujjaim az átlagnál, és a talp íve totál nem egyezik a lábaméval. Szóval én pl. ezért hordok inkább laposakat. :D Ha nem kell kilométereket lesétálnom, akkor jöhet a magas is, nem vagyok én ellene semminek. :D
Otthon járok csak laposban, de csak húzom a lábam benne.
Vannak szép pár centis sarkú szandálok csak jól szét kell nézni. Én 157 cm vagyok, szóval nekem még előnyös is a magas, hosszabbítja a rövid lábaimat.
Azért érzed kényelmetlennek, mert ezeket szoktad meg. A magassarkú cipők is hozzájárulnak, hogy a láb hátsó izmai, ízületei megrövidülnek (amit az ülő életmód is ront), ezért nem kényelmes a talp természetes állása többé, mert a rövidült ízületek húzódnak, és nem tudsz természetesen járni.
Egyébként mit zavar, hogy mások milyen sarkú cipőt hordanak?
Nekem pl. a teljesen lapos a kényelmes, azt szoktam meg, és ha magasabbat veszek, akkor zavar, hogy a lábfejem első felére nehezedik a súly.
A 3 centis sarok még elég kényelmes, az belefér, egyszerűen nem találtam kedvemre valót, így laposban járok.
Egy dolgot viszont roppant viccesnek látok: amikor egy nő azt hiszi, hogy tud járni 8-10 centis sarkú cipőben. Gondolom elenyésző hányaduk látott magáról videot hátulról, menet közben, különben nagyon kínosan éreznék magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!