Melyik a kényelmesebb: törpetűsarkú vagy magas de szélesebb sarkú cipő?
Figyelt kérdés
Az igazi, magas tűsarkú cipők hosszú távon nem igazán kényelmesek nekem, és néha gondot is okoznak (meredek vagy egyenetlen talaj, stb). Ezért inkább más tipusúra váltanék, ami azért majdnem annyira nőies-elegáns. Milyet ajánlotok: törpetűsarkút vagy valódi magas, csak a tűnél szélesebb sarkú cipőt?2009. okt. 19. 16:59
1/4 anonim válasza:
szerintem a magas, vastagabb sarkú nagyon nőies és (a legtöbb) kényelmes is. nekem még a magas, és lefelé vékonyodó sarkú cipő is bevált. 17/L
2/4 anonim válasza:
én is a magasabb és vastagabb sarkúra szavazok, én jóformán csak olyat hordok :) a tűsarkút nem birom, pont az egyenetlen talaj miatt, ez viszont nagyon kényelmes. a vékonyodó sarkú is oké, csak ne olyan szinte-tűsarokban végződjön. a törpesarokkal annyi bajom van, h tulajdonképpen olyan semmilyen... :/
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Örülök hogy így látjátok, akkor a magasságról nem kell lemondanom. :) Azért egyszer biztos beszerzek egy törpetűsarkút is, a kiváncsiság miatt. :)
2009. okt. 20. 14:22
4/4 anonim válasza:
Törpetűsarkút ne vegyél! Mivel nem emel olyan magasra, hogy a testsúlyod a lábfejed elülső részére kerüljön, ezért annak jelentős része a törpetűsarokra nehezedik -> ez több10 kilogramm, nagyon hamar tönkremegy a cipőd (nekem kétszer volt, háromhetente kellett vinni cipészhez, az eredeti ára háromszorosát költöttem sarkaltatásra :S )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!