Fiúk, mit gondoltok az ilyen stílusú lányokról? (képek)
EZ a goth szubkultúra egyik alága. 2007 környékén volt nagyon népszerű. Én kicsit gyökértelennek tartom, olyam mint most ez a pasztel goth, amennyire látom 95%ban a divatról szól. (Jó, persze van az Abney Park, de az is csak a ruháktól "steampunk".) Az se túl eredeti, nagyjából a tipikus viktoriánus goth cuccokok, egy kis rivethead beütésssel barnában.
Az ilyen filmeket viszont szeretem.
Ha tetszene az illető akkor nem bánnám.
ha pilotak
vagy naushikak..
akkor OK
Magam is hatalmas steampunk vagyok, szóval örülnék is ha a barátnőmnek hasonló lenne az érdeklődése.
F/16
A goth szubkultúra egyik ága? Már megbocsásson uram, de a steampunknak semmi köze a goth-okhoz. Érdemes lenne utánaolvasni néhány dolognak mielőtt odahány valaki ilyenszintű tájékozatlanságról tanúbizonyságot tevő kommentet egy specifikus témához.
A Steampunk a viktoriánus korban elképzelt jövőképet valósítja meg ötvözve a mai kor használati vagy egyéb tárgyival megspékelve egy kis indusztriális hatással.(nagyon dióhájban)
"ezmiezek", "nem utcára valók", "bohócok"...
Gratulálok a sok beszürkült tucathering kommentárjához...
Mi baj velük? Az első kettő kifejezetten csinos. A harmadikat meg... nem látom, mert nem nyitja meg a linket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!