Hogy mondjam el anyukámnak, hogy szeretnék melltartót hordani?
Ha azzal állítanál oda anyukád elé, hogy orrpiercinget/ tetoválást akarsz, vagy be akarod festetni a hajad, és azt ellenzi, még igazat is adnék neki abban, h nem akarja, h 'koravén' légy.
Nade, egy melltartóról van szó, ami kb olyan, mint a tampon, vagy az egészségügyi betét. Előbb- utóbb minden lánynak/ nőnek szüksége van rá, és azt, hogy ez mikor esedékes, leginkább a biológia határozza meg. Arról, h ennyi idősen nem vagy tök lapos, nem te tehetsz.
A melltartó pedig esztétikai és egészségügyi szerepet is képvisel. Az esztétikai azért fontos, h ne feszengj, és jól érezd magad, az egészségügyi pedig, h ne ereszkedjenek meg a melleid.
Na, anyukádat ha egyszer jobb hangulatban találod (ezt te tudod, h mikor van, az én anyukámmal akkor lehetett ilyesmiről beszélni, mikor vezetett, mert olyankor túlságosan figyelnie kellett ahhoz, h ki tudjon akadni :D ) mondd el , h szeretnél egy melltartót, és próbálj azzal érvelni, amit az előbb levezettem
En regen toppot se hprdtam polo ala es az uj tesitanar azt mondta hpgy sima feher polo kell tesire. Elvittem anyut a boltba, felprobaltam a feher polot es anya is latta hogy atlatszik. Akkor mrgkaptam az elso melltartot-sportot- es 1-2 hettel kesobb anya kerdezte meg h nem kell e mindennapokra.
De azt is csinalhatod h egyik reggel akar hetvegen is h ne lasson senki aki fontos, olyan felsot veszel fel ami nagyon atlatszik es anyukad eszreveszi.
A lenyeg h a szulok azert vannal h mindent meg tudj beszelni vele es ha vmi kell szolj neki.
Ne felj a sajat anyukadtol mert akkor a komolyabb dolgokat se fogod tudni vele megbeszelni ha nagyobb leszel
Inkább nem mondok semmit anyukádékra. Én sem mertem először megkérni rá,epdig nem ellenezte volna az tuti,elég laza anyum van. Fogtam magam 13 évesen, és vettem egyedül kettőt. Otthon megmutattam,mondta,hogy szépek,és kész. Azóta már ő is vett nekem,meg simán járkálok előtte melltartóban. Egy melltartótól hogy lennél már koravén? Jesszus! Mond nekik,hogy cikiznek az osztálytársaid,hogy átlátszik.. stb. Akkor már bugyit se hordjál,mert attól is koravén leszel? XD Ha meg nem értenek a szóból vetess egyet a barátnőddel,ha nem engednek el a városba.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!