Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok Szegeden olyan...

Hol találok Szegeden olyan melltartót, ami körben szilikoncsík van belül, és TÉNYLEG nem csúszkál?

Figyelt kérdés
75/B-s melltartót hordok. Nem rég vettem egy melltartót, amiben csak alul van egy szilikoncsík, de így felül eláll. Ráadásul egyáltalán nem érzem úgy h tartana, idegesít, hogy folyton húzgálni kell felfelé... Nem mutat jól csőtoppban sem. Kb 3000-3500 Ft-ot szánnék rá maximum. Kérlek segítsetek,mert egy csomó ruhámat nem tudom így hordani... köszi

2012. máj. 18. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyáruházban az emeleten a fehérneműsnél nézd meg. Ott elég sok melltartó van és sokféle, szerintem érdemes szétnézned és nem is drágák.

Én egy fehéret vettem néhány hónapja menyasszonyi ruha alá, pánt nélkül is tökéletesen tart.

Amúgy ha eláll, akkor lehet, hogy nagy az a melltartó vagy próbáld állítgatni. Olyat keress direkt, ami pánt nélkül is tart.

2012. máj. 18. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
A nagyáruházban, a felső emeleten lévő kínaiban van, 990-ért. Teljesen jól tart,alul-felül szilikonos. Én fehérben és testszínűben találtam, és 75/B-s méretben is volt.
2012. máj. 20. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem megfelelő melltartó méretet hordasz!
2012. máj. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!