Ilyen melltartót hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen mellem van : [link]
Van olyan melltartó ami ezt a formát ilyenné alakítja ? [link]
Pontosan olyat keresek ami úgy össze tudja nyomni,hogy összeérnek?
2012. máj. 23. 16:30
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Van ilyen fazonom,de ez nem nyomja úgy össze,mint a képen...Mert arra is gondoltam,hogy ez is mellformától függ? Mert nekem nagyon tetszik a második képen...
2012. máj. 23. 16:36
3/4 anonim válasza:
Valóban mell formától függ, nekem is távol állnak a melleim egymástól és eddig akármilyen phusup-os szivacsos, szilikonos melltartót próbáltam, egyik sem csinált ilyen szép dekoltázst. Barátnőmnek a kicsi A kosaras melléből pedig tök szép dekoltázst csinálnak ezek a phusup melltartók/bikinik. Már azon is poénkodtunk, hogy én a hónom alatt hordom a C kosaras melleimet, pedig lógni sem lógnak :D
4/4 anonim válasza:
Én pont ilyet szeretnék, nekem "összenyomja" a melltartó, én meg azt szeretném, hogy "rés" legyen a kettő között.. :D Cseréljünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!