Lányok/nők, ti vesztek fehér felső alá fehér melltartót?
És melltartóval kevésbé látszik? Mert ahogy irtam, nekem nem. Nem olyan régen létezik ez a szivacsos melltartó. Régebben nem voltak sztreccs ruhák, és kombinét hordtunk a ruha alatt.
Kb. 8 évvel ezelőttig nem is volt divat a melltartó, csak öreg nénik hordták..:) És én ebbe szocializálódtam bele, és úgy maradtam.:)
"18 vagyok. Mióta melltartót hordok (12 éves korom óta),, azóta van szivacsos is, sőt push-up is"
Mondom én, hogy nem túl régóta van.:)
"Ha lehet mégszebbet varázsolni a mellemből, akkor miért ne? :)"
Amint irtam, a saját formám tökéletes az én ízlésemnek, csak csúnyít rajta a melltartó, és mindenki akivel erről beszéltem, ugyanezt mondta. Szóval én már így maradtam.:)
Szóval én inkább arra gyúrok, hogy ne látsszon át kicsit se a pólóm, vagy csak picit. A sztreccset szeretem. Újabban sajnos nincs olyan vastag pamutból már, mint amiket 20-30 éve hordtam, a Te korodban, amikor még tényleg takart. Olyan topot is 6-7 éve vettem utoljára, aminek a mell részénél dupla anyag van.
"Régebben nem voltak sztreccs ruhák, és kombinét hordtunk a ruha alatt.
Kb. 8 évvel ezelőttig nem is volt divat a melltartó, csak öreg nénik hordták..:) "
A néni miről beszél? Most vagyok 35 és még emlékszem, hogy a nálam 12 évvel idősebb nővéreim micsoda sztrecs ruhákat hordtak melltartóval, a nyolcvanas években! Az édesanyám már a leánykori fotóin is melltartóban volt, s nekem is úgy tanította, hogy a melltartó elsősorban a mellet hivatott eltakarni az avatatlan tekintetek elől, s nem csak azoknak kell hordani, akiknek szülés után lelóg, hanem mindenkinek, aki nem akarja, hogy olcsó nőnek gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!