Miért nem tartják"menőnek"a rockereket?
Nem olvastam el hogy ki mit írt, de az igazi rockerek pont leszarják hogy mi menő, és mi nem. Most a páwáknak, emósoknak van szezonjuk, de mondhatni a rockerek mindig is kicsit kívülállók voltak. Ne foglalkozz velük!
17/L \m/
De utálom ezeket a kérdéseket. Nem, ez most nem ellened van, inkább azokat, akik miatt kérdezik.
A rockhoz ez hozzá tartozik, és egyébként kész horror "stílusnak" nevezni, annál SOKKAL több :) Aki ezt nem látja be, nem érdemes azt mondania magáról, hogy rocker. Mellesleg olyan nincs, hogy "stílust váltani", ha egyszer tudod, hogy rocker vagy, és megvan egy életérzés, egy gondolkodás, egy zenei műfaj, amit szeretsz, értesz, és kifejezi az érzéseidet, ezen a rohadt életbe nem tudsz változtatni, ez vagy te. Ennyi. Az emberek változnak, de ilyen nincs, hogy mások azt mondják, hogy válts stílust, és te stílust váltasz. vagyis szerintem. Én csak a saját fejem után megyek. Részebn erről szól a rock. Aztán később lehet, hogy megváltozik a gondolkodásom, más lesz a véleményem dolgokról, és mások lesznek az érzéseim, és majd rapper vagy punk leszek, de amíg ez nem igaz, addig rocker maradok. Az már más dolog, hogy ők a divat után mennek, és nem látják más "stílusokban"(amik életérzések, művészetek inkább (: )azt, ami miatt rocker vagy, vagy rapper, vagy bármi. De gondolj bele, hogy mennyire fogják egyszer bánni, hogy nem csináltak semmit. Hogy nem volt semmi életük, mert nem csináltak meg dolgokat, csak mert kiröhögték volna érte, vagy mert "éppen nem volt divat".
A rock örök és halhatatlan. Ha te rocker vagy, rocker vagy. És hol van az megírva, hogy mindenkinek "menőnek" kell lennie? Mert, te rosszabb ember vagy tőle, ha nem vagy az?
Egy idő után be fogják látni. Egyébként nem kell velük foglalkozni. Ha valaki azért nem rocker, mert mások azt mondták, ne legyen, akkor soha nem is volt az.
Nem tudom, te hogy vagy vele... És mások hogy vannak vele... De én részemről leszarom, ki mit gondol, és őszintén szólva nagyon örülök, hogy elmondhatom, hogy rocker vagyok, és ezt bármikor bevállalom :)
Egyébként... mondom, nem az öltözködéstől lesz valaki rocker. Ha azt meg is változtathatnák, TÉGED nem. A gondolatokat, az érzéseket ŐK nem tudják megváltoztatni... Nem olyasmi, amit meg lehet.
SZERINTEM(!), de ha nincs igazam... Akkor nincs igazam.
1.nincs olyan hogy emós csak hogy emo
2.én is így vagyok,ha az utolsó emberig mindenki azt mondaná hogy váltsak stílust,akkor se tenném meg.
3. Amúgy emi vagyok és emok nem menők sőt minket sokkal jobban utálnak mint álltalában a rockereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!