Milyen mintákat látnál szívesen a pólódon?
Figyelt kérdés
Pólóboltot akarok saját mintákkal. Lehet kérni is :). Az ötlet mai, szóval nem tudom, mennyibe fog kerülni.2012. máj. 25. 19:14
1/5 anonim válasza:
Nekem a jersey shore-os pólóboltos pólók nacik nagyon tetszenek, mármint magyar felirattal.:)
2/5 anonim válasza:
vehetsz póló nyomtató gépet amivel akár fotót is tudsz nyomtatni, gumis festékkel, jó minőségű, tartós, nem kopik, de kb 1,7 millió maga a gép, és a festék sincs ingyen
4/5 anonim válasza:
én is ebben gondolkodom már egy ideje : D
szóval vigyázz, én vagyok a konkurencia : D
egyébként én kövér macskákat, szarvasokat, pillangókat, virágokat, együtteseket festek kézzel. az az egy gond, hogy baromi sok idődet elveszi, és igazából nem nagyon tudod annyiért eladni hogy tényleg megérje.
itt az én kérdésem, lehet hogy az ő válaszaik is segítenek : http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
és sok szerencsét :)
(megkérdezhetem sunyiban, hol fogod őket árulni? Szóval mondjuk csinálsz egy blogot vagy vatera, vagy bolhapiacon vagy mi)
5/5 A kérdező kommentje:
polomania.hu-nál akarom árulni és köszi az ötleteket
2012. máj. 28. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!