Fiúktól szeretnék segítséget kérni. Melyik óra tetszik? Melyiket hordanátok szívesen?
Figyelt kérdés
Van egy olyan, amelyikben van rózsaszín. Ha csak ez az egy változat létezik belőle, akkor ez kiesik teljesen, szóval erre ne fújjoljatok :) 22 éves fiúnak lesz születésnapjára.
2012. febr. 1. 22:27
1/21 anonim válasza:
Nem működnek a linkek precious, fuss neki újra:)
2/21 anonim válasza:
Az első és az utolsó jött be! A többi sem rossz de ezek férfiasabbak.
4/21 A kérdező kommentje:
Nekem működnek a linkek, nem tom mit javíthatnék rajtuk :S
Második: nálam is azok a befutók :D köszi szépen!
2012. febr. 1. 22:54
5/21 anonim válasza:
Első kettő ronda. Túl vastag a keret, és kicsi a számlap. Mondhatni aránytalanok.
Harmadik kifejezetten jól néz ki, én szívesen hordanám.
Negyedik pink nélkül jó lenne, az utolsó pedig a "nem rossz" kategória szerintem.
22/f
6/21 anonim válasza:
Nem tudom én miért nem tudom akkor megnézni, talán a Chrome miatt? :((
7/21 anonim válasza:
#6: Nekem megy chrome alatt, a hiba nálad van..:)
9/21 A kérdező kommentje:
Azért a rondától távol áll, de köszi :)
2012. febr. 1. 23:12
10/21 anonim válasza:
Ha egy fiú ad magára, akkor zavarja, ha számára ismeretlen egy márka, így én az elsőt kizárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!