Fiúktól szeretnék segítséget kérni. Melyik óra tetszik? Melyiket hordanátok szívesen?
Figyelt kérdés
Van egy olyan, amelyikben van rózsaszín. Ha csak ez az egy változat létezik belőle, akkor ez kiesik teljesen, szóval erre ne fújjoljatok :) 22 éves fiúnak lesz születésnapjára.
2012. febr. 1. 22:27
11/21 A kérdező kommentje:
Bár így kicsit macerásabb, de próbáld meg azt, hogy rámész a honlapjukra és a keresőbe beírod az óra kódját (ef-129) és akkor kiadja. Köszi, hogy ilyen lelkes vagy! :D
2012. febr. 1. 23:15
12/21 anonim válasza:
Ez az ef-129 szerintem tetszene szinte minden srácnak.. (de a MTP-1290D-1A2) is szép.. :)
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
Te küldted a linkeket, akivel a kódok alapján kommunikálunk? Ha igen, akkor nagyon egy rugóra jár az agyunk :D
2012. febr. 2. 08:55
15/21 anonim válasza:
az első és a második a legjobb.
26/F
16/21 anonim válasza:
Harmadik a legszebb szerintem.
17/21 anonim válasza:
Meg amit linkelt valaki, azok még szépek. Én is azokat szeretem.
18/21 anonim válasza:
Az első kettőn kívül mindegyik jó..:)
19/21 anonim válasza:
Nincs nagy eltérés az órák között, de a rózsaszínest hanyagold! Én jobban szeretem az elegánsabb, bőrszíjas karórákat.
20/21 A kérdező kommentje:
A rózsaszín csak akkor fog játszani, ha bemegyek a boltba és az eladó azt mondja, h van ua az óra szürkében/feketében...stb. mondtam h ezen ne rinyáljatok :P
Mindketten a fémszíjasat szeretjük, szóval az nem opció :)
Köszi mindenkinek!!
2012. febr. 2. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!