Miért nem vallod be, hogy te vagy az? Itt hetente lát valaki rövidnadrágos, harisnyás srácokat lol...
Egyébként valszeg nem lenne a párom. Na nem önmagában a harisnya miatt, az nem érdekel. Hanem a perverzeknek legtöbbször nem csak szexuális defektjük van, hanem érzelmileg is sérültek. Biztos van kivétel, csak ez olyan, hogy nem adok neki esélyt, mert nem akarom a saját bőrömön megtapasztalni, ha mégse kivétel.
2012. máj. 25. 20:06
12/21 anonim válasza:
Hát, fel sem venné, de ha mégis akkor velem nem jönne egy úton az tuti. :))
2012. máj. 25. 22:14
13/21 anonim válasza:
en csaj vagyok es Angliaban elek ket eve
itt latni olyat amit othon: ferfiak noi ruhakat hordanak
2012. máj. 25. 22:16
14/21 anonim válasza:
Lányok!Szerintem a pamutharisnyát fogadjátok el nyugodtan a pasikon(egyszínű),a nejlont inkább ti vegyétek fel,mert rajtatok sokkal jobban áll.Nekem a pamut vált be,a nejlont még akkor se venném fel ha fizetnének érte!
2012. máj. 26. 08:04
15/21 anonim válasza:
Pamutharisnya oké, ha télen fázik, vagy ilyesmi, de nylon? Minek? Rövidnadrághoz? Mivan? Te jó isten...
2012. máj. 26. 10:18
16/21 anonim válasza:
Esetleg farmer alatt ahol senki nem látja !!!!!!
DE RÖVIDNADRÁGHOZ SOHA FŐLEG NEM UTCÁRA !!!!
2012. máj. 26. 11:23
17/21 anonim válasza:
Ha a barátom harisnyában állítana be hozzám biztos a földön fetrengenék a röhögéstől
:))
2012. máj. 26. 13:37
18/21 harisnyababee válasza:
Az attól függ.. Egy olyan testszínű harisnya, ami nem csillogós, vagy síma fekete(nem az az átlátszós fajta) az számomra teljesen elfogadható. Viszont az ilyen csillogós, fajta, vagy mintás, szóval ami tipikusan csajos viselet, az már nekem is elég húzós. De egy matt testszínű, vagy nem átlátszó fekete harisnya van rajta, amit diszkréten visel pl naci alatt, hogy max csak a cipője és a nadrágja közt lehet kiszúrni, h harisnya van rajta azzal semmi bajom nincs.
2012. máj. 27. 09:53
19/21 anonim válasza:
Te jószagú atyaúristen!Ez a világ már teljesen megkergült?Férfin nejlon harisnya?Még a pamutra azt mondom,hogy oké,de a nejlon kicsit durva nem gondoljátok?Nem tudom ki volt az az agybarokkant aki ezt kitalálta,de mikor lehetne végre megérteni,hogy a nejlonhari a csajoknak áll jól.Ha én felvennék ilyet az utcára,az ismerőseim,hozzátartozóim biztosan halálra röhögnék magukat.Jó reggelt,ébresztő fel!
2012. jún. 1. 19:40
20/21 anonim válasza:
harisnyababee-nek nagyon igaza van! :)
Egy férfi is bármikor viselhet nylon harisnyát, főleg hogy már direkt férfiaknak is gyártanak, és árulnak ilyet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!