Lányok. Mennyire fogadnátok el a párotokon a nylon harisnyát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 18:50
1/21 anonim válasza:
Már a pasimon??? Fel sem venné,de biztos körberöhögném ha mégis.
2/21 anonim válasza:
Ha szeretné s jól is áll rajta akkor igen.
3/21 anonim válasza:
Nagyon kivételes esetben oké,amúgy nevetséges:D
4/21 anonim válasza:
Meg mondanád egy srácnak mihez kell nylon harisnyát venni? Mert,hogy nem azért,hogy a körömcipőben kényelmesen tudj járni...
5/21 A kérdező kommentje:
"Nagyon kivételes esetben oké,amúgy nevetséges:D"
Mi a kivételes eset?
2012. máj. 25. 19:09
6/21 A kérdező kommentje:
"Meg mondanád egy srácnak mihez kell nylon harisnyát venni? Mert,hogy nem azért,hogy a körömcipőben kényelmesen tudj járni..."
Én most a rövidnadrághoz felvéve gondoltam. Csak onnét jutott eszembe, hogy ma Győrben sétálva láttam egy srácon.
2012. máj. 25. 19:11
7/21 anonim válasza:
Hát ha úgy kimenne az utcára, ott is hagynám rögtön, az én értékrendembe ez nem fér bele.
8/21 anonim válasza:
Ha lányos a srác akkor teljesen rendben van, ha szőrös akkor az csúnya. :(
9/21 anonim válasza:
Ha mondjuk cipőt akar venni,és bnővel megy,de szandálban/papucsban,nincs zoknija,de a csajnak van nylon harisnya a táskában. Cipőt pedig csak vagy harisnyára vagy zoknira lehet próbálni ugye..akkor arra az időre elfogadható indok, h rajta van.. (kivételes esetes válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!