Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ennyit számít a...

Tényleg ennyit számít a magassarkú?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok erről? Illetve nem nem figyeltétek meg, hogy ha magassarkút vesztek fel sokkal többen megnéznek és máshogy viselkednek veletek? Saját tapasztalatom, hogy velem például sokkal közvetlenebbek voltak az emberek pl. a boltban az eladók, sokkal többen néztek meg az utcán, mintha egy sima tornacipőben járkáltam volna, illetve az ajtóknál is előreengedtek, míg egy lapos talpú lábbelinél ez ritkán fordult elő. Nektek vannak ilyen tapasztalataitok, ha igen, leírnátok? meg, hogy szerintetek miért van ez az egész?

Előre is köszi!

2012. máj. 21. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze a pasik nyilván máshogy viselkednek,nyújtja a lábad,kiemeli a popsid..engem is jobban megnéznek akkor,a nők meg nagyjából leszarják.
2012. máj. 21. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem magassarkúban szexibbnek érzed magad és sokkal jobban figyeled a környezeted reakcióit.

én annyit figyeltem meg, hogy magassarkúban észreveszem ha néznek, de laposban általában rohanok (ezért is veszem fel) és nem szoktam ilyenekkel foglalkozni mert akkor épp nem ez a cél :D

de igazából az hogy a boltban közvetlenebbek voltak meg előreengedtek ez nem hiszem h a cipőn múlik, az arcodat figyeli úgyis mindenki először :)

21L

2012. máj. 21. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:
nagyon ritkán hordok magassarkút, inkább, csak a ha muszáj, a kalószínűleg örnyezetemre meg általában mindig figyelek, szóval nem valószínű, hogy az a "szexi érzet" miatt van...csak, mert boltba már kb fél éve ugyanoda járok, viszont amikor magassarkút vettem fel rögtön megkérdezték, hogy segíthet-e, illetve látszott rajtuk, hogy valahogy mások...de iagaza van az első válaszolónak ezekben.
2012. máj. 21. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Az ember mindig megnézi azt, amit ritkán lát, ami különlegességszámba megy. Manapság már az olyan hétköznapi dolgok is - mint a normális megjelenés - különleges, ritka jelenségnek számítanak. Ez az oka ennek.

Én mostanában pl. majd kiugrom a bőrömből, és hosszasan nézek ki az ablakon ha végre esik az eső. Ugyanis mostanában jó ha 2 havonta egyszer látok ilyen időjárási jelenséget, mint az egyszerű eső. Ez is egy ehhez hasonló dolog.

21/f

2012. máj. 21. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Attól, hogy lapostaplú cipőket hordok még az is normális megjelenésnek számít szerintem, nem hiszem, hogy a magasarkút kívánja meg mindenhol az etikett.

De valószínűleg tényleg a "ritkán" látott dolgokon és a "szexiség" miatt van ez.

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 21. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
teljesen így vagyok ezzel én is! szerintem vhogy komolyabbnak nőiesebbnek is tűnünk magassarkúban ,hát a pasikat nagyon könnyen lehet amúgyis vezetni iylen téren úgyhogy nem csoda ha többen néznek iylenkor
2012. máj. 21. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem iszonyú nevetséges, hogy ha magassarkút veszek fel minden második férfi fel akar szedni és fényesre nyalják a seggem minden boltban, de ha kényelmes, normális ruhában mászkálok, le se szarnak.

rosszul vagyok tőle, hogy csak ez számít.

2012. máj. 21. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:

én is utálom de ez van, én még attól avygok rosszul amikor a munkások vagy iylen középkorú de számomra már öregemeber fütyül vagy beszól olyan nevetséges, tök midnegy mi van rajtad nőből vagy és moozg a tested, hame magassarkút is húzol na az aztán hab a tortán.

nem bírom ha egy férfinak nincs tartása

2012. máj. 22. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Ej, ahelyett, hogy örülnétek, hogy van egy ilyen egyszerű eszköz a birtokotokban, mint a magas sarkú, amit csak felvesztek, és máris minden második pasi megfordul utánatok, ehelyett itt még egyesek elégedetlenkednek is, hogy ilyet kell hordaniuk. :P
2012. máj. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!