Az ilyen plattformos magassarkúkban, hogy lehet járni?
Kaptam egy kb ilyen plattformos cipőt ajándékba, csak az a baj h nem nagyon tudok benne lenni.
Nem szoktam hétköznap hordani magassarkút, csak alkalmakra, de pl egy 7 centis magassarkúban voltam már 10-12 órát egy esküvőn. Nem azzal van a baj, hogy nem tudnám hordani a sima magassarkút, csak nem is tetszenek, meg attól félek h mindenki engem néz h milyen béna vagyok benne.
De megkaptam most ezt a cipőt, és alkalmakkor szeretném hordani olyan pár óra hosszát. Meg olyan furán is lehet ezekben a cipőkben járni, mivel az alján ott van a vastag plattform.
Tudnátok tanácsot adni, hogy mit csináljak, ti hogy tanultatok meg benne járni?
Itt egy hasonló cipő: [link]
Tényleg, igazad van!
De nekem annyiból nehéz h olyan instabilnak érzem :)
Meg gondolom te alapból szoktál hordani magassarkút.
Köszönöm, fogok gyakorolni :)
Jól hangzik, h te is megtanultál benne járni :)
Jaj, köszi a válaszokat, nagyon sokat segítettetek :))
Ki fogom próbálni amiket írtatok :)
Milyen cipő, márkás vagy kínai? Nekem van egy márkás platformom (16 ezer volt két éve, valódi bőr, Cindy Crawford modell), nagyon kényelmes, akár 12 órán keresztül is, és teljesen stabil. Tudok is járni benne könnyen. Múltkor viszont egy kínaiban megláttam egy gyönyörű platformot, felpróbáltam, a második lépésnél majdnem elborultam benne, annyira instabil volt...
De lehet, hogy csak gyakorolnod kell...
23L
Biztos, hogy kell még sokat gyakorolnom!
Igazad van, nekem is van egy alacsony sarkú kínais és marha kényelmetlen :S
A cipő amugy Nextes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!