Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliban előttem ülő srácnak...

Suliban előttem ülő srácnak szólnom kéne hogy állandóan kilóg a gatyája, feneke?

Figyelt kérdés

Több órán is ugyanott ülünk s az előttem ülő fiúnak észrevettem hogy legtöbbször nem kicsit kilóg az alsója. Ez elmenne de néha a szőrös feneke is látszik már. A farmergatyáit ilyen divatosan letolva hordja biztos ezért.

Nem úgy tűnik mintha zavarná de engem már igen h minden másnap ez van előttem.

Szóljak neki? Azt vallom mindenki öltözzön úgy ahogy jólesik ezért nem akarok beszólni...... de ez mégsem jó :)

Lehet véletlen s nem is tudja akkor meg furi.

Nekem meg kínos.

Ti mit tennétek??

2012. máj. 20. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Az alsógatya kilógatása valamilyen okból divatos. Ha kilóg a segge is az már kevésbé az, ha nem tud róla, akkor tényleg gáz:D De ha direkt akkor ne szólj neki, nem muszáj lefelé nézned, annyira meg csak nem lehet zavaró, meg ki örülne, ha valaki beleszól abba, hogy hogyan öltözködjön.
2012. máj. 20. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
még mielőtt leülne húzd fel neki te a nadrágját.
2012. máj. 20. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
ha az alsónadrágjalóg ki akkor semmi gond, de azért egy szőröf fenék télleg gusztustalan ... szerintem poénból mond neki h kilóg a segge, vagy órán szólj neki csendesen h kilóg neki.
2012. máj. 20. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jó fej és a haverod, köszönd meg a bemutatót, és szólj, hogy elég volt. Én ezt mondtam suliban a haveroknak. Vették a lapot és senki se sértődött meg :PPPPP
2012. máj. 20. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:

"A farmergatyáit ilyen divatosan letolva hordja biztos ezért."

A divatosan helyett én a homárosan szót használnám:) Ennek köze nincs a divathoz.

2012. máj. 20. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a suliban egy srácnak a derekánál kilóg a harisnya szegélye. Szerintem ez is ciki.
2012. máj. 21. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!