Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az szep hogyha...

Szerintetek az szep hogyha felhuzok egy feher hellankat (cicanadragot) es ra egy mini farmert? (1)

Figyelt kérdés
(2)Es eskuvore felhuzhatok egy farmer ruhat es mikor at kell oltozni estere akkor mini farmert hellankaval nem tudom hogy ez igy "illendo-e"???
2012. máj. 20. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

(1): nem, nem szép hanem borzalmasan ízléstelen

(2): nem tudom milyen farmerruháról van szó, és egyébként, nem illendő a második variáció, el ne menj úgy iszonyat parasztos

bocsi a megfogalmazásért próbáltam szó szerint leírni mi erről eszembe jutott:)

2012. máj. 20. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:

1. nem szép, de ha 11 körül vagy, akkor még belefér. ha elég meleg van egy kisgyatyához, akkor minek a cicagatya? :D

2. hát tudom, hogy manapság divat tojni az illemre, de esküvőre farmerruha, meg farmer mini? neveletlen, ízléstelen, cikis, kivéve, ha direkt ez van megadva dresscode-nak.

2012. máj. 20. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
mini farmer alá inkább vékony nejlonharisnya illik
2012. máj. 21. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!