Azt még mindig nem értem mi k*rvás benne? Na mindegy. Tudtok jobbat? Az egyszerű "sima" harisnya az olyan unalmas, a mintásak meg mind rémesek... milyen van még? Mutassatok képet, mert én nem találok a neccnél szebbet:)
2009. jún. 28. 00:00
12/27 anonim válasza:
És mért kell a rövidnadrág alá harisnya?Szerintem nincs már hideg,és szerintem is nagyon undorítóan néz ki.És ezt már srácok is mondták nem egyszer...szerintem.
2009. jún. 28. 00:21
13/27 anonim válasza:
Hacsak nem vagy kabaré vagy ragtime táncos/énekesnő, akkor esetleg jól áll. náluk a műfaj követeli a közönséges, prostis külsőt, nekik ezért áll jól. de utcára, sima buliba szörnyen közönséges.
2009. jún. 28. 00:35
14/27 anonim válasza:
Szerintem az egész neccharisnya egy vicc.:D Olyan lányoknak akik szeretnék feldobni az átlagos külsejüket,hogy tetszenek a nyálcsorgató pasiknak.Aztán így válnak lassan ribanccá...
2009. jún. 28. 00:40
15/27 A kérdező kommentje:
"így válnak lassan ribanccá..." egy harisnyától vagy a nyálcsorgató pasiktól? :D
Komolyan szerintem azokkal van baj akik egy harisnyára azt mondják hogy ribancos.
És hogy minek a harisnya, mert zavar ha csupaszon van a lábam... gondolhatod hogy nem azért mert fázok nyáron a 40 fokban.
Oh hát mindegy, kipróbáltam, jól áll, a fűzőm is megy a cucchoz és még csak k*rva sem vagyok:)
2009. jún. 28. 03:23
16/27 anonim válasza:
akkor miről szól a kérdés?
azt kérdezed mi a vélemény, leírják és felháborodsz....:)
sztem se néz ki jól, visszataszító számomra...
de úgyse a mi véleményünk számít, ízlések és pofonok ha tetszik úgyis felveszed...
2009. jún. 28. 04:12
17/27 anonim válasza:
egyrészt szerintem k*rvás, másrészt meg mindig az ilyen dagadt romalányokon látok neccharisnyát. szörnyű.
2009. jún. 28. 10:18
18/27 anonim válasza:
Én inkább egy leggings viselését javaslom, mert manapság már egyáltalán nem trendi neccharisnyát viselni.
Ettől függetlenül, ha tudod viselni, és olyan a magatartásod, akkor vedd fel... ez tőled függ, látod, mennyire eltérőek a vélemények.
2009. jún. 28. 10:22
19/27 anonim válasza:
én az ilyeneket kerülöm:)
2009. jún. 28. 12:03
20/27 anonim válasza:
Nem tetszik, nagyon közönséges! Akkor legalább más harisnyát vegyél fel hozzá, ennél még a mintás is jobb! Amúgy lehet combfixszel, ha nem lóg ki alóla..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!