Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Térd fölé érő zokni miniszokny...

Térd fölé érő zokni miniszoknyával gáznak számít?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik ez a térdzokni: [link]

De az egyetlen ruha amivel hordhatnám az egy olyan miniszoknya, ami rövidebb mint a zokni teteje, szóval lenne ott egy rész ahol se szoknya, se zokni. Csak attól félek hogy ez így egy kicsit nem egy 16 éveshez illő lenne hogy finoman szóljak lenne. Szerintetek?

2012. máj. 19. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól áll akkor miértne? A sulimban van egy lány aki elég sokszor jár így be pedig ő már 18 éves. Szerintem nyugodtan próbáld ki.
2012. máj. 19. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2012. máj. 19. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Japánban ez a divat. Bár ők fehér térdzoknit húznak nem ilyen randaságot.
2012. máj. 19. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
A Glee című sorozatban Rachel szinte mindig térdzoknit és szoknyát hord.
2012. máj. 20. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, a föld másik részén, meg mindenféle tinifilmekbe elmegy, de egyáltalán nem divatos. Főleg meg nem ilyen színbe, és ilyen mintával. Inkább válassz valamilyen egyszínű feketét vagy fehéret, esetleg bézst, az még belefér.
2012. máj. 20. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt ki kérdezte, hogy divatos-e...? Nem mindenki öltözik ám a divatnak... :P (off vége)

Ha tetszik, hordd nyugodtan. Én be szoktam vállalni, bár azért ügyelek rá, hogy hova megyek így, mert azért a maga módján elég kihívó párosítás. Japánban pl. tényleg tipikus viseletnek számít, sőt, külön neve van a perverziónak, hogy kilátszik a bőr a zokni és a szoknya között. :D Az animefan fiúknak jó eséllyel bejönnél pl. xD

2012. máj. 20. 12:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, tényleg attól félek nem-e túl kihívó, csak a kérdés írásakor nem jutott eszembe a jó kifejezés. Természetesen fekete szoknyával venném fel, a divatot pedig távolról sem követem, azt veszek fel ami éppen tetszik.
2012. máj. 20. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes!
2012. máj. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!