1/9 anonim válasza:
Túl csicsás anyagokból csinálják, pedig a fazon tetszik. Nézegettem őket, de maradok a jól bevált Calzedoniánál.
2/9 A kérdező kommentje:
csicsáson mit gondolsz? az anyag? mert akkor azt fogtad is, nem olyan mint egy egyszerű fürdőruci kicsit ruhább anyaga van, de nyúlik, szóval gumis. Ha a színére gondolsz, van ami nem annyira csicsás....
2012. máj. 13. 10:12
3/9 anonim válasza:
A színére. Én nem szeretem a mintás fürdőruhákat, ezek meg túl mintásak, ráadásúl gagyi hatást keltenek pl. a kis csillagos, meg a rózsaszín barna "buborékos". Meg ők amúgy is inkább a pántosban vannak otthon, én meg a bandeau-t szeretem, meg a brazil tangát, az origamiban meg csak ez a "teli" bugyi van, meg sima tanga amit még fehérneműben sem veszek fel, nemhogy strandra. :D
4/9 A kérdező kommentje:
ja értem..tehát nem a te stílusod...:) ennyi:)
de akinek van arra lennék kíváncsi h jól bírják e ezek a fürdőruhák?
2012. máj. 13. 13:32
5/9 anonim válasza:
Véleményt is kértél, ezért írtam le. :)
6/9 A kérdező kommentje:
igazad van:) de azért köszi am én ilyet vettem: [link]
tetszik, a stílusom is, a bőröm is barna szóval megfelelő, és szerintem ez nem túl csicsás...
2012. máj. 13. 14:23
7/9 anonim válasza:
Nekem az, de még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák :) Hordd egészséggel.
8/9 A kérdező kommentje:
így van, köszi
2012. máj. 13. 19:07
9/9 anonim válasza:
Nekem tetszik az a bikini, amit vettél, de a többi is nagyon csinos. Az egyetlen ami nem tetszik, azok az ár cédulákon található összegek. Nyilván minőségi darabokról beszélünk, de nekem akkor is sok 10 000 egy bikiniért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!