Nektek bejön a Steel bakancs? Vélemények, tapasztalatok?
Valakinek van valami tapasztalta , vagy véleménye,
minőség ? ár? kinézetre hogy teszik ?
itt van pár kép :
Nekem lassan egy éve van egy húszsoros fekete steel bakancsom, télen-nyáron hordtam, hétköznapokon is, és gyakran jártam benne koncertre(ahol én általában a keménymaggal pogózok), és gyakorlatilag bolti állapotban van.Ha venni szándékozol: nekem két napon belül kihozták, és gyakorlatilag az egyetlen lábbeli eddig ami a legelején sem törte a lábam(a nyelvére befűzéskor figyelni kell, hogy megfelelő helyen legyen), cipőpasztával ne kend, enyhén nedves ruhával fényesítsd,
és különösen nagy latyak idején nem árt befújni ezzel a Deichmann-os impregnálóval.
Nem tetszenek a lyukak, de ízlések és pofonok.
British Steelt vegyél inkább ha mindenáron steelt szeretnék
Ma rendeltem1ilyen bakancsot.Még nem probáltam ezt a fajtát.Shelys rangers meg gellám volt.Törte mind2ó a lábam koptak kilyukadtak levált a talpuk.Remélem ez jobb lesz.Én mennék Kárpátiára meg tőbbi ilyenre is meg rammsteinre is:-).
Amugy nem minden jobb oldali srác rossz ember vagy kötöszködik.
Nem olyanok mint pár zacc akik 8an rabolnak ki vernek meg.De ne merüljünk bele.
Köszi a tanácsokat véleményeket a bakancsról.Tényleg sokat segitettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!