Dávidmester13 kérdése:
Undercover vagy Steel bakancs?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb , melyiket ajánljátok?
-minőség
-kinézet
-mennyire erős meddig bírja ?
-ár
ezek a szempontok. Ha valakinek van tapasztalata vagy esetleg tud linkelni képet annak örülnék :) a segítőkészt és értelmes válaszokat előre is kösz :D
2012. ápr. 15. 16:13
1/9 anonim válasza:
A Steelnél minden jobb.:D Így Undercover. De egyébként a Martens doctort ajánlom.:) Lehet hogy az egyik legdrágább, de a legminőségibb..
2/9 A kérdező kommentje:
A Dr.Martnesről megvan a magam véleménye . De a steel-el mi a baj ?
2012. ápr. 15. 17:13
4/9 A kérdező kommentje:
undercover bakancs (10 soros) kb. mennyibe kerül ?
2012. ápr. 15. 18:33
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem megy szét hamar a Steel, az enyém már 3 éves, semmi baja nincs.
6/9 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné....
Van akinek sokáig bírja a steel, van akinek hamar szétmegy.
Martens bakanccsal is hasonló a helyzet, én meg vagyok vele elégedve.
A korábbi sheffield rangert hiába ragasztattam meg szétment..
7/9 anonim válasza:
Nekem lassan egy éve van egy húszsoros fekete steel bakancsom, tudom, nem sok idő, de télen-nyáron hordtam, hétköznapokon is, és gyakran jártam benne koncertre(ahol én általában a keménymaggal pogózok), és gyakorlatilag bolti állapotban van.Kinézetre az orra elég feltűnő(jó értelemben), ordít róla, hogy acélbetétes.Minőségre szintén nincs panaszom.
8/9 anonim válasza:
Van olyan ismerős akinek 6éves a reed roster bakancsa, semmi baja.
9/9 Kornél666 válasza:
nekem 10 éve van meg a 8 soros steelem, kapott jót, rosszat.
most kezd szétmenni a talpa belül. széttapostam (120 kg vagyok). de jó lenne, ha a többi cipőm is 10 évig bírné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!