Mik a tapasztalatok, vélemények a My77 nevű ruhamárkáról?
Nézegettem neten, és volt köztük ami nagyon tetszett, de volt, ami nagyon színes. Hord valaki ilyen márkát? Mit gondoltok: megéri az árát? Jó a minőségük?
Kort is írjatok légyszíves! :)
Köszönöm előre is!
Én tavaly vettem egy fekete plüss My77 mellényt kapucnis.....a sokadik mosás után is olyanolyan jo puha mint amikor megvettem....nemgondoltam volna :) Felbuzdulva idén vettem egy hasonlot csak ez rendes pulcsi fekete plüss nagyon jo puha meleg és a hátán van egy tök jo minta....hát 10.000ft volt de ha ez is olyan jol fogja birni mint a mellény akkor igen megéri az árát :)
23/L
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhet még vélemény/tapasztalat!
Első: Én is csak nem rég hallottam róla először, pedig ez a márka 1977 óta létezik... :)
Sziasztok!
Nekem mostanában csak onnan vannak cuccaim, én az internetről rendelem, és eddig még soha nem okoztak csalódást. Szerintem nagyon szépek, egyediek, de persze vannak olyanok, amik nekem sem tetszenek, mert valamelyik már túl színes meg csicsás. Én csak jót tudok mondani róla, de persze ízlések és pofonok.
22/L
Én szeretem az izlésesebb darabjait.
Egy kicsit örülök is neki hogy dràgább àrkaterogia..nem jön velem szemben,ami a kinairol nem mondhatò el.
Talàn 20-25 ruhám van tőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!