Mivel tudnám felturbózni az öltözékeimet? (Link)
14\L vagyok (8.-as), és már meguntam a póló+farmer, ill. póló+farmer+mellény ill. farmer+3/4-es póló kombinációkat.. valami ötleteket esetleg tudnátok adni? köszönöm előre is..
[link] ez vagyok én..tudom nem egy szépség,de ezvan.. :D
Virágmintás miniszoknyához egy egyszeru folsot vegyel fel, mert ha pl. virágmintás folsot veszel, akkor mar tul sok lesz, de szerintem ugy is jo, pl. igy mint ez a kombinacio:
De nekem sokkal jobban tetszik igy, mert egyszeru es megis gyonyoru:
A hajadat pedig kicsit gondoritsd be, szerintem jol allna neked pl igy:
Szerintem elég ha csinálsz néha vagy akár minden nap valamilyen egyedi frizurát,én a helyedben nem vágatnám le,nem daueroltatnám,nem festetném,sőt még fokozatot se csinálnék,mert nagyon szép természetes hajad van .
Például hajvasalóval próbáld meg kifele vasalni a hajad :
vagy így tupirozd fel :
[link] vagy csináld meg ilyen hullámosra
stb...nézz szét az interneten hogy hogyan lehetne megcsinálni ezeket a frizurákat. Egyébként én a joy magazinban rengeteg frizura tippet látok amik nagyon jók! sőt őt nagyon sok a divat tipp is,érdemes legalább a honlapját átnézegetni www.joy.hu :)
Szia! Tudom nem ez volt a kérdés de muszály mondanom hogy nagyon szép vagy.:) megnéznélek kiengedett hajjal is.:D
És izgatottan várom a 'változásodról' a képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!