Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel tudnám felturbózni az...

Mivel tudnám felturbózni az öltözékeimet? (Link)

Figyelt kérdés

14\L vagyok (8.-as), és már meguntam a póló+farmer, ill. póló+farmer+mellény ill. farmer+3/4-es póló kombinációkat.. valami ötleteket esetleg tudnátok adni? köszönöm előre is..

[link] ez vagyok én..tudom nem egy szépség,de ezvan.. :D

2012. máj. 11. 19:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Virágmintás miniszoknyához egy egyszeru folsot vegyel fel, mert ha pl. virágmintás folsot veszel, akkor mar tul sok lesz, de szerintem ugy is jo, pl. igy mint ez a kombinacio:

[link]

De nekem sokkal jobban tetszik igy, mert egyszeru es megis gyonyoru:

[link]

A hajadat pedig kicsit gondoritsd be, szerintem jol allna neked pl igy:

[link]

2012. máj. 12. 10:56
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Csak a hajvasalóshullám nem marad meg a hajamban. ://
2012. máj. 12. 11:02
 13/24 A kérdező kommentje:
de majd kísérletezek.. :)
2012. máj. 12. 11:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég ha csinálsz néha vagy akár minden nap valamilyen egyedi frizurát,én a helyedben nem vágatnám le,nem daueroltatnám,nem festetném,sőt még fokozatot se csinálnék,mert nagyon szép természetes hajad van .

Például hajvasalóval próbáld meg kifele vasalni a hajad :

[link]

vagy így tupirozd fel :

[link]

[link] vagy csináld meg ilyen hullámosra

stb...nézz szét az interneten hogy hogyan lehetne megcsinálni ezeket a frizurákat. Egyébként én a joy magazinban rengeteg frizura tippet látok amik nagyon jók! sőt őt nagyon sok a divat tipp is,érdemes legalább a honlapját átnézegetni www.joy.hu :)

2012. máj. 12. 12:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor egy öv, egy hosszabb nyaklánc, egy különlegesebb fülbevaló is nagyon fel tud dobni egy sima póló+farmer kombinációt. Millió kiegészítő közül válogathatsz. :)
2012. máj. 30. 14:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tudom nem ez volt a kérdés de muszály mondanom hogy nagyon szép vagy.:) megnéznélek kiengedett hajjal is.:D

És izgatottan várom a 'változásodról' a képet :)

2012. jún. 8. 21:17
 17/24 A kérdező kommentje:
köszönöm... (: nemsokára jönnek a képek. (:
2012. jún. 9. 10:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Leggings(rózsaszín vagy fekete) női ingszerűvel hidd el jól fog állni megy az alakodhoz és a testedhez próbáld ki és majd privi üzibe ird meg!!!! Jól fog állni! Nem nézel ki 14 évesnek max11vagy12-nek (lehet hogy közeli a kép és nemlátszik a tested rendesen) Bocs ezt ide kellett irnom!
2012. jún. 16. 22:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Muti az átváltozást :)
2012. aug. 24. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:
nekem iis!! :)
2012. aug. 24. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!