Mivel tudnám felturbózni az öltözékeimet? (Link)
14\L vagyok (8.-as), és már meguntam a póló+farmer, ill. póló+farmer+mellény ill. farmer+3/4-es póló kombinációkat.. valami ötleteket esetleg tudnátok adni? köszönöm előre is..
[link] ez vagyok én..tudom nem egy szépség,de ezvan.. :D
Olvasom a kérdésed, megnyitom a linket. Egy bányarém volt előttem, a link betölt, és rendesen nagyot néztem, hogy úristen de szép! Ne beszélj hülyeségeket, szép vagy!!:))
Egyébként vegyél rövidnadrágokat, színeset. Toppokat, pántosat, pántnélkülit. Élénkszínűeket, mintásat:) Meg ahogy írta az első, szoknyát is vegyél:) Esetleg egyrészes ruhát, bár az nem az én stílusom, de ha jó az alakod, akkor tuti jól áll:)
Vegyél egy színes csőnacit! Én elsősorban a nagyon világos rózsaszínt, a sötétebb kéket,és bordót ajánlanám,ezekhez egy fehér blúz ,és hozzá illő kiegészítőt. Pl.: ha a kéket választod,akkor egy szép kék mintás sál,és karkötő,vagy sál helyett nyaklánc. Nagyon divatos idén a toll-fülbevaló is.
Tervezz egyedi mintás miniruhákat.
Röviden szólva egy összeállítást vagy úgy lehet feldobni,hogy az egyik ruhadarabod feltűnő színű, vagy úgy hogy egy egyedi darabot választasz. Én többnyire inkább a kiegészítőkre fektettem a hangsúlyt .
Ajánlanám figyelmedbe a www.retikül.hu és a [link] oldalt.
Néhány összeállítás :
Remélem tudtam segíteni :)
köszönöm szépen,nagyon sokat segítettetek, még egy kérdés /aki olvassa/ hogy a virágmintás miniszoknyát mivel hordhatnám??
majd, júniusban megmutatom az "átváltozásom" eredményét,márakit érdekel.. :)
Én egy színű toppal hordanám. A top színe a ruha árnyalatától függ.
Ha a szoknya árnyalata világosabb akkor tökéletes választás a fehér top,ha sötétebb árnyalatú akkor egy feket top. Vagy ha mondjuk kékes árnyalatú a szoknya akkor kék top,ha lilás árnyalatú a szoknya akkor lilás top,stb. Ha fehé topot választasz,akkor a szoknya színárnyalatát visszaadhatod egy nyaklánccal,vagy sállal ;)
Mindenképpen szeretnék képeket a nagy átalakulásról :)
köszönöm szépen.. és mégegykérdésem lenne, a hajammal mit tudnék csinálni,mert aztis nagyon unom.. :/
ballagás után megyek fordászhoz,de addig semmiképp,mert még hosszabb hajjal szeretnék ballagni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!