Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel tudnám felturbózni az...

Mivel tudnám felturbózni az öltözékeimet? (Link)

Figyelt kérdés

14\L vagyok (8.-as), és már meguntam a póló+farmer, ill. póló+farmer+mellény ill. farmer+3/4-es póló kombinációkat.. valami ötleteket esetleg tudnátok adni? köszönöm előre is..

[link] ez vagyok én..tudom nem egy szépség,de ezvan.. :D

2012. máj. 11. 19:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél mondjuk szoknyát! :D Valami szép élénk színűt, vagy virágmintásat. Vegyél hozzá színes balerinacipőt. És ezeket már tök jól lehet kombinálni. A lényeg hogy színes legyél, hisz tavasz van! Legalábbis szerintem.
2012. máj. 11. 19:55
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszi..ez jóötlet.. ::DD
2012. máj. 11. 19:58
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Olvasom a kérdésed, megnyitom a linket. Egy bányarém volt előttem, a link betölt, és rendesen nagyot néztem, hogy úristen de szép! Ne beszélj hülyeségeket, szép vagy!!:))

Egyébként vegyél rövidnadrágokat, színeset. Toppokat, pántosat, pántnélkülit. Élénkszínűeket, mintásat:) Meg ahogy írta az első, szoknyát is vegyél:) Esetleg egyrészes ruhát, bár az nem az én stílusom, de ha jó az alakod, akkor tuti jól áll:)

2012. máj. 11. 20:07
 4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. :)
2012. máj. 11. 20:14
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem neked jól állnak a cicagatya + tunika viseletek. Lehet lefogtok szólni, hogy tucat lányt akarok csinálni belőle. Nem nem az a célom, csak megjegyeztem, hogy az is jól állhat neki.
2012. máj. 11. 20:37
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon szeretem a szoknyákat, bár a suliban nem sokan használják, de én ezzel nem foglalkozom, 'lázadok':DD nekem ez a stílusom. és én nagyon szeretem ezt az oldalt: [link] innen puskázhatsz ötleteket.:)) 14/L (8.-os)
2012. máj. 11. 21:04
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy színes csőnacit! Én elsősorban a nagyon világos rózsaszínt, a sötétebb kéket,és bordót ajánlanám,ezekhez egy fehér blúz ,és hozzá illő kiegészítőt. Pl.: ha a kéket választod,akkor egy szép kék mintás sál,és karkötő,vagy sál helyett nyaklánc. Nagyon divatos idén a toll-fülbevaló is.

Tervezz egyedi mintás miniruhákat.

Röviden szólva egy összeállítást vagy úgy lehet feldobni,hogy az egyik ruhadarabod feltűnő színű, vagy úgy hogy egy egyedi darabot választasz. Én többnyire inkább a kiegészítőkre fektettem a hangsúlyt .

Ajánlanám figyelmedbe a www.retikül.hu és a [link] oldalt.

Néhány összeállítás :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem tudtam segíteni :)

2012. máj. 11. 21:21
 8/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen,nagyon sokat segítettetek, még egy kérdés /aki olvassa/ hogy a virágmintás miniszoknyát mivel hordhatnám??

majd, júniusban megmutatom az "átváltozásom" eredményét,márakit érdekel.. :)

2012. máj. 11. 22:15
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én egy színű toppal hordanám. A top színe a ruha árnyalatától függ.

Ha a szoknya árnyalata világosabb akkor tökéletes választás a fehér top,ha sötétebb árnyalatú akkor egy feket top. Vagy ha mondjuk kékes árnyalatú a szoknya akkor kék top,ha lilás árnyalatú a szoknya akkor lilás top,stb. Ha fehé topot választasz,akkor a szoknya színárnyalatát visszaadhatod egy nyaklánccal,vagy sállal ;)

Mindenképpen szeretnék képeket a nagy átalakulásról :)

2012. máj. 11. 23:25
 10/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.. és mégegykérdésem lenne, a hajammal mit tudnék csinálni,mert aztis nagyon unom.. :/

ballagás után megyek fordászhoz,de addig semmiképp,mert még hosszabb hajjal szeretnék ballagni. :)

2012. máj. 12. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!