Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meg szeretném növeszteni a...

Meg szeretném növeszteni a hajam, de nagyon lassan nő, sajna betartja a havi 0,5-1 cm növekedést. Hogy lehetne ezt felturbózni? Hajhosszabbítást nem akarok.

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 11:41
 1/7 anonim válasza:

Mivel én nem akarom megnöveszteni a hajam mostanság, irtó gyorsan lenő és gyakran vagyok kénytelen fodrászhoz menni formára megnyíratni.

Amikor növesztettem (2 éve), akkor én is éppen így éreztem, hogy akkor meg lassan nőtt.....

2011. jan. 21. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak vitaminom, amik erősitik a hajt, és kicsit gyorsitják a növekedését. Több féle is kapható, kérdezz rá a gyógyszertárban mit ajánlanak.
2011. jan. 21. 11:48
 3/7 Antóniaa válasza:
Nekem is lassan nő. Én bevállaltam már a hajhosszabbítást, és nagyon jó volt,imádtam. Most nincs fennt, de tudom ajánlani. A csomózás vált be, és a hajam nem látta kárát, pedíg nem 1 évíg csináltam a fel és leszedést.. Persze csakis természetes európai hajból...
2011. jan. 21. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 3 éve vágattam utoljára pont. kb 10 centit nőtt 3 év alatt :S A vállam alá lógott eredetileg kb 3 centire, most ér a mellem teteéig. :S A Bánfi hajszeszt ajánlják nagyon hajnövesztésre és dúsításra. Itt is ha beírod a keresőbe a nevet, akkor kidob sok kérdést és meglepő, hogy a legtöbb ember tényleg gyorsabb hajnövekedést tapasztalt. Én azt akarom majd kipróbálni, hátha... :)
2011. jan. 21. 11:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem a hajhosszabbítás ellen lenne kifogásom, csak nagyon sokba kerül :S Sokaknál látom, hogy valóban nagyon szép lesz és látványos a változás.
2011. jan. 21. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ricinusolaj-pakolás
2011. jan. 21. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg az a baj, hogy 1 hónap alatt nő 3 centit és folyton járkálni kell a fodrászhoz. Ő sem érti hogy tud ilyen gyorsan nőni.
2011. jan. 21. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!