Hajhosszabbítást szeretnék. Milyen fajtái vannak és nekem melyik lenne a jó? (többi infó lent)
őszinte leszek: 12 centiért nem érdemes hosszabbítani.Ugyanis ha rendes póthajat akarsz, európait, igazit, ami ki is tart nem csak két hónapig, és moshatod vasalhatod göndörítheted akkor elég költséges. Póthajat ha jól tudom 20(vagy 30) centitől adnak, és azért egy MINIMUM 15ezres ( és lehet keveset mondtam ) hajat csak úgy nem vagdosnék félbe. Ezeket elsősorban varrásra vagy hőillesztésre mondtam. Ha csatosat szeretnél, kb ugyanennyibe kerül csak a fodrászra külön nem kell füzetni.
Csak eligazításképp: afroline.hu elég ismert hajas oldal itt 30centinél kezdődnek a dolgok
tresszelt ( csatolható ) igazi európai 30 cm (100gramm)+ tresszelés: 35.000
nem tresszelt:30 cm (100gramm): 30.000.- Ft
és ezek nem tartalmazzák az áfát.. számold rá :)
igen, sajnos nagyon drága :/ én csak két színes tincset szerettem volna, az is 5ezerbe került, 2 hónapig bírta, nem mindennapi használat mellett... ( csatos )
a haj naponta fél millimétert nő, azaz 20 naponta 1 cm bár ez a fej különböző területein eltérő, pl hátul lassabban, elől a frufru pedig gyorsabban nő, ezért számoljunk durván havi 1 centivel. Ha tényleg folyamatosan ápolod a végeit, illetve hővédő krémeket,sprayt is használsz, vegyük úgy félévente vágatsz két centit a végéből, akkor a 12 centi 1 év kb, de ez a maximum szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!