Mi a véleményeket erről a miniruháról? (kép) Nem igazán hordok extrémebb ruhadarabokat. és erről sem tudom, hogy visszavigyem vagy se?
Figyelt kérdés
Remélem bejön majd a kép habár nem túl jó minőségű. Elöl cipzáros, virágos. Elég túlzsúfolt, inkább szolid, egyszerű ruháim vannak de ez annyira megtetszett... Vélemények? Ti felvennétek? Nyári hétköznapokra lehet ilyesmit hordani? 19/l
2012. máj. 10. 20:39
11/17 anonim válasza:
Most pont ezek a motivumok a divatosak. Sötet alapon viragos. Kulföldön elek, itt ez a modi. A cipzar nagyon is csini rajta.
12/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, és nyugodtan hordhatod hétköznapokon is. Szerintem aranyos és egyben szexi is. :)
14/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, csini vagy! Hordd bátran, jól áll! :)
16/L
15/17 anonim válasza:
vissza ne vidd. megbolondultál??
nekem nagyon teccik bár egy kicsit mini
én felvenném simán
ha az te vagy a képen akkor meg örülj magadnak mert csodás alakod van :)
lány
16/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya, ilyet kaptam ajándékba, és köteleztek rá hogy horjam, de sajnos teljesen véletlenül bele került a vöröskereszt ruha gyüjtő konténerébe :D
Lehet van akinek jól áll, de az nem én vagyok.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Közben már visszavittem mert nem illet hozzám és helyette megvettem életem első kényelmes magassarkúját!:D
2012. jún. 26. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!