Hová teszitek a már használhatatlan ruhadarabokat?
Figyelt kérdés
Pl az ülepén kilyukad farmi meg ilyenekre gondolok. Kidobjátok? De hova? Ugyan oda ahová a többi pl konyhai hulladékot is?
Én úgy sajnálom, de tudom, hogy tartogatni meg felesleges.
2012. máj. 1. 13:59
1/5 anonim válasza:
amit lehet, megvarratni, és odaadni a rászorulóknak. egyébként mi mindent a jólétibe viszünk, ami nem kell, ott már azt csinálnak vele, amit akarnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nálunk is vannak ilyen ruhagyűjtő konténerek. De ami már tényleg használhatatlan, szakad, szétfoszlik, azt nem dobnám bele.
2012. máj. 1. 14:08
3/5 anonim válasza:
Akkor nincs más, dobd ki! Hiszen egy szakadt zoknit is kidobsz a konyhai hulladékkal együtt.
4/5 A kérdező kommentje:
Elég sok ilyen ruhám van. Eddig sajnos gyűjtögettem, de most már meg akarok szabadulni tőlük. Kidobom, köszi.
2012. máj. 1. 14:15
5/5 anonim válasza:
megjavíttatom varrónővel, és ha szépen megcsinálja (mint legutóbb), akkor utána hordom még. ha pedig már nem lehet szépen megcsinálni, akkor otthoninak használom... de enm szeretek semmit sme kidobni...max felhasználom rongynak..vagy levágok a farmerből,és csinálok vele vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!