Jól áll ez a ruha?
Figyelt kérdés
már tettem fel két másikat, de az nem tettszett itt. ballagásra és bérmálásra. most ezt megvettem, de kíváncsi vagyok, hogy jól áll?
fekete boleróval, és egy ezüst magassarkúval, ezüst kiegészítőkkel
2012. máj. 10. 17:44
21/22 ívy1 válasza:
Jól áll,és tetszik is,de bérmálásra szerintem is szolidabbat.A dekoltázs szexi,a bolerót szerintem ne vedd fel,és lehet hogy inkább fekete magassarkú kellene hozzá.
22/22 anonim válasza:
Az előző kettő is jól állt ahogy ez is, szerintem nagyon is illik az alakodhoz, de bérmáláshoz ekkora dekoltázst villantani nagyon nem illik és talán ballagásra is túl kihívó, bár ott azért láttam már hasonlót. Fekete cipővel vedd fel és ha jó az idő, boleró nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!