Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól áll ez a ruha?

Jól áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

már tettem fel két másikat, de az nem tettszett itt. ballagásra és bérmálásra. most ezt megvettem, de kíváncsi vagyok, hogy jól áll?

[link]

[link]

[link]

fekete boleróval, és egy ezüst magassarkúval, ezüst kiegészítőkkel

2012. máj. 10. 17:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
rosszul nem áll, csak szerintem sem ilyen alkalmakra való.. inkább nyári ruha, strandra, buliba ide oda városba.. de nem alkalmi megjelenéshez
2012. máj. 10. 19:05
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

A ruha jól áll, jó színe van. Nagyon nyárias és szerintem nem egy bérmálásra való, de a ballagásra jó. Egy strandra, buliba és randira el tudom képzelni.

Én az ezüst magassarkú helyett feketét vennék.

Nagyon irigylem a dekoltázsodat. Ne add fel a fogyókúrát.

Gratulálok az eddig eredményhez ami nagyon jó.

A fogyás mellett ügyelj a bőröd feszességének megőrzésére is.

2012. máj. 10. 19:16
 13/22 A kérdező kommentje:

én ezt elhiszem, de sehol sem találok Lesnél nagyobb, normális ruhát, ami nem tiszta sztreccs, mert abban elég hülyén mutatnék...

nagy a mellem, nem tudok Leset felvenni, pedig máshol jó lenne. XLes meg egyszerűen nincs...

pénzem se volt sok, 2400 volt ez a ruha

annyira el vagyok keseredve, hogy sehol sem találok magamra csinos ruhát... :'(

2012. máj. 10. 19:16
 14/22 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon csini vagy! Hajrá duci nők!

(egy nálad ducibb nő) :)

2012. máj. 10. 19:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem csini vagy és ne érdekeljen mások véleménye! Ne hasonlítsd magad senkihez! Te így vagy jó :)
2012. máj. 10. 19:45
 16/22 anonim válasza:
Hát ha nem a te ballagásod akkor oké, de így szerintem túl sok látszik a melledből. De mondjuk hozzá kell tennem hogy a te alakodhoz lehet, hogy egy hosszabb ruha állna jól :)
2012. máj. 10. 20:14
 17/22 A kérdező kommentje:
160cm vagyok, nem áll jól a hosszú ruha
2012. máj. 10. 20:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Már megvetted, most már mindegy. Turikban is szétnéztél? Szerintem nem rossz a ruha, bár én úgy igazán egyikhez se tudom elképzelni. Az alkatod nekem kifejezetten bejön!
2012. máj. 10. 21:09
 19/22 A kérdező kommentje:
a ruhatáram 3/4e turiból van, de megfelelő ruhát sajnos nem találtam..
2012. máj. 10. 21:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem attól,hogy kicsit nagyobb vagy az átlagnál,jól áll,de nem való ballagásra,bérmálásra végképp nem,nagyon sokat mutat.
2012. máj. 10. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!