Hát nézd, ne haragudj meg, de szerintem egy ilyen alkaton semmi nem áll jól! :/
2012. máj. 10. 17:50
2/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, igazán rendes vagy, sikerült még jobban aláásni az így is a béka feneke alatt lévő önbizalmam. muszáj volt??? már fogytam 15kilót, mertem neki örülni, erre kapom az ilyen hozzászólásokat...
és kedves válaszoló, akkor már akasszam is fel magam, de mindenesetre ki ne tegyem a lábam az utcára, mert semmi nem áll jól???
2012. máj. 10. 17:57
3/22 anonim válasza:
Hát bérmálásra biztos nem venném fel, oda sokkal konzervatívabb öltözet illik... úgy gondolom.
Ballagásra nem gáz (ha nem a te ballagásod)... bár az alakodhoz képest eléggé kihívó!!!
2012. máj. 10. 17:57
4/22 anonim válasza:
Jól áll, de ez iszonyat sokat mutat a melledből. Még diszkóba, vagy valami fülledt hangulatú randira okés, de minden más alkalomra közönséges és túlzó. Emlékszem a másik kérdésedre, azon a második ruha csinosabb és alkalomhoz illőbb volt.
2012. máj. 10. 17:59
5/22 anonim válasza:
szerintem nagyon jól áll, csini :)
2012. máj. 10. 18:08
6/22 A kérdező kommentje:
ha rendesen megkötöm a nyakamon, akkor feszesebb a mellemen meg feljebb van, szóval nem ennyire kivágott
2012. máj. 10. 18:15
7/22 anonim válasza:
Nekem tetszik! Én sem értem az első válaszolót!!! Egy nő csak akkor lehet szép, ha így néz ki? :
Szerintem egy duci nő is lehet csinos!!!!! És a kérdező nem is tartozik a hájas kategóriába!
Szd
2012. máj. 10. 18:18
8/22 anonim válasza:
Ha ennél feljebb húznád, akkor a gumírozott része (ami már most is furán, felemásan áll az oldalsó képeden) túlságosan fentre, konkrétan a melleidre kerülne, ami igen mókás látvány lenne, de te tudod..
2012. máj. 10. 18:19
9/22 anonim válasza:
Hát oké hogy jól áll, de én egy ilyen ruhát max. strandra menet vennék fel. :S Olyan sima nyári egyberuhának tűnik nekem.
2012. máj. 10. 18:21
10/22 anonim válasza:
Jó színe van,nem áll rosszul,de se ballagásra,bérmálásra meg főleg nem tudom elképzelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!