Úgy szeretnék öltözködni mint a plázacicák. Mit kell tennem?
PLÁZACICÁK? Az ilyeneknek hanyas iq-juk van? Ők nem veszik észre, h kiröhögik őket, amikor elillegnek egy bolt előtt, száz szatyorral a könyökhajlatukon? A szörnyű cicagatyáról nem is beszélve!!!!!
19/f
18:40el egyetértek:D
mértakarsz plázacica lenni? meg szerintem ehhez ne itt kérj véleményt hanem ha annyira azakarsz lenni,akk tudd magadtól.
Az más ha egy csaj ad magára,vagy már tulzásba viszi..
+a müköröm napi szinten más meg a cicagatya...14/L
Nem tudom miért kell leoltani... Nem hinném, hogy arra gondol, hogy ízléstelen, nyávogós csaj akar lenni, hanem szexis, csinos.
Amúgy van többféle plázacica, vannak az ízléstelen, rikító színű ruhát viselő, hatalmas műkörmös, vakolatnyi sminket magukra kenő csajok, de olyan ne akarj lenni :)
Meg vannak a "normálisabb" plázacicák, akik "nemzetközi" márkák ruháit viselik (pl amik a plázákban vannak, Zara, Bershka, Stradivarius stb.)
Legtöbbször magassarkút, de csinosabb lapostalpút is simán, de azt is nőiesen, nem pedig lazán. Ha rövid a hajad akkor nem árt a póthaj, de csak ha normálisan meg van csinálva. Enyhe smink, kis alapozó, pirosító, szempillaspirál...
A táska-cipő mindig passzoljon a ruházathoz, viselj kiegészítőket, ezzel egyszerű ruhákat is fel tudsz dobni, pl egy szép sállal... Teljes szűkszárú farmer, vagy cicanadrág, de azt csak hosszított felsővel. Nyáron jöhetnek a miniszoknyák, nagyon divatosak most a színesek, magasított derekúak.
Színben főleg barnában, bézsben, púderrózsaszínben, feketében, ciklámenben érdekes gondolkodni, divatos a virágminta is, de az állatmintával mellé lehet lőni. Jöhetnek a metálfényű cuccok, de nem gusztustalan ezüst és arany csilivilik, hanem csak enyhe fényűek...
Haj főleg kibontva, enyhén hullámosan, vagy kivasalva.
Remélem tudtam segíteni kicsit :D minden jót :)))
20/L
a 7-esnek köszönöm:)
NEM PLÁZACICA AKAROK LENNI, tudsz te olvasni? úgy szeretnék ÖLTÖZKÖDNI. úristen. nem hiszem el hogy ezt el kell magyaráznom egy 19 éves embernek...:D mindegy pont az ilyenek véleménye nem érdekel mint a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!