Az eredeti Crocs klumpák talpára mi van írva?
Figyelt kérdés
Úgy értem, honnan tudom, hogy eredeti? Mert láttam már Made in Italy, Made in USA és Made in China feliratú Crocs papucsot is. Csak azért kérdezem, mert neten szeretnék a kislányomnak venni egy Crocsot és nem szeretném, ha átvernének. Akinek van eredeti Crocs papucsa, írna? Köszi szépen!2012. máj. 6. 22:13
1/1 anonim válasza:
,, Mert láttam már Made in Italy, Made in USA és Made in China feliratú Crocs papucsot is."
Crocs are made in Canada and Mexico, and contract manufacturers in Italy, Romania, Bosnia and Herzegovina, and China.
Szóval ezek ne tévesszenek meg, mert több helyen gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!