Kappa cipő, szerinted eredeti, és új?
Figyelt kérdés
Üdv, a csóra cipőboltban vásároltam pofátlanul olcsón 3800ft-ért egy cipőt. Újnak tünik. Kappa. Nem tudom, szerintetek van ennek bármi köze az eredetihez? Mert a neten nem találok képet még csak hasonlóról sem :S NEm számít, egyébként annyira, mert tetszik ígyis-úgyis, csak a kíváncsiság... Nem tudom miééé volt ilyen olcsó, boltban árulhatnak hamisat csak így? Cimke : Kappa beleírva, r betü nincsen. számok, made in china, vmi FTY szám meg ORDER szám. Talpában benne van hogy Kappa. Talp betétben szintén, oldalán a rendes márkajel, meg egy hímzett olasz zászló. Jó minőségünek tünik.Ragasztott, varrt is a talpa. Mellékelnék pár képet is
Válaszokért köszönet;>
2012. máj. 2. 14:50
1/3 anonim válasza:
szerintem eredeti. nekem is hasonlóm van:)
2/3 A kérdező kommentje:
Jól bírja? :PPP
2012. máj. 2. 16:20
3/3 A kérdező kommentje:
vmiééé bugos lett, és az összes ugyan az a kép LOL :D
2012. máj. 2. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!