Sztetek eredeti?

Figyelt kérdés

nagyon tetszik a fekete cipő és nagyon kénee *--* .... de most vettem egy másik converset így most nincs pénzem boltban venni :)

[link]

2012. máj. 3. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Én továbbra is szkeptikus vagyok az ilyen 6000 Ft-os Vatera-s Converse-eket illetően. Szóval én a helyedben inkább még gyűjtenék. Persze az is lehet, hogy Legends-en is átvertek/nek. De ezt kétlem azért :)
2012. máj. 3. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez meg sem közelíti az eredetit, szerintem még csak nem is hasonlít :D. Viszont vannak a Vaterán ennél olcsóbban eredetik, megbízható eladóktól, ha gondolod, linkelhetek neked.
2012. máj. 3. 22:23
 3/8 A kérdező kommentje:
megköszönném :)
2012. máj. 3. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
2012. máj. 4. 10:12
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a linkeket én is néztem ezeket csak azt hittem h hamisak de hiszek neked :)
2012. máj. 4. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Oké, ha nem lesznek jók, elátkozhatsz :D De egyébként jók lesznek, én is rendeltem már.
2012. máj. 4. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Honnan szerzi(k) az eladó(k), hogy 5000 Ft szállítással, mindennel együtt?! :O:D
2012. máj. 4. 18:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Én se tom h honnan szerzi de sztem e-bay-ról :)
2012. máj. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!