Hogyan tudhatom meg, hogy egy napszemüveg eredeti, vagy hamisított?
Figyelt kérdés
Meg érdekelne, hogy az eredetiben jobb az anyagfelhasználás /uv szűrés, vagy csak a márka miatt drágábbak? Tehát a kezemben egy hamisított példány szétesne, vagy sem? :)2012. ápr. 29. 16:53
1/3 anonim válasza:
Vagy a napszemüveghez járó papíron, vagy a szemüvegnek a szárán ha rajta van, hogy UV 400 akkor jó.
A hamisított nem jó a szemednek, mert tágítja a pupilláidat, és az káros a szemnek.
Márka manapság úgy mondd menő, de ha neked csak az kell, hogy védje a szemedet akkor a sima is megteszi.
2/3 anonim válasza:
van optika, ahol betudják mérni, mennyire uv-s
3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy optikában be tudják mérni, de ha már megvettem akkor mind1 úgy is.
Az biztos, hogy egy hamisított szemüvegnek nincs uv400-as védelme? Mert én amúgy úgy hallottam, hogy már szinte a "leggagyibbnak" is az van.
2012. ápr. 30. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!