A fehér Tisza cipők sem amortizálódnak le hamar?
Figyelt kérdés
Tisza cipőt szeretnék venni, mert gyönyörű cipőnek találom és eddig csak jókat hallottam róla. A fehérek tetszenek a legjobban, de félek tőle, nehogy hamar valami baja legyen..Normál használat mellet nem kopik le az orra vagy ilyesmi? Előre is köszi :)2012. máj. 5. 23:43
1/5 anonim válasza:
A fehéren sokkal hamarabb meglátszik, ha hordod. Amíg egy feketén kb 1 év után látszik meg, hogy el van használódva, a fehér már 3-4 hónap után úgy néz ki, mintha már sokkal régebben hordanád. Könnyen koszolódik, és ahol a lépéstől megtörik a műbőr, fekete lesz csíkokban.
Nekem is nagyon nagyon nagyon tetszik a klasszikus fehér alapon kék-piros tiszajeles, de nem mertem még megvenni, mert ismerősömön borzasztóan néz ki a fehér cipő 2-3 hónap után :(
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! Tartottam tőle, hogy ez a válasz fog érkezni...Annyira tetszenek a fehérek..az új kollekcióból a világoskék,szürke,fekete tiszajeles-t néztem ki magamnak..de azt hiszem új szerelmem után kell néznem :( Kár hogy még a tisza sem bírja olyan sokáig fehérben. Volt már számtalan márkás fehér cipőm és azok is hasonló sorsra jutottak..bár bíztam benne, hogy ezzel nem járnék így. Köszönöm még egszer :)
2012. máj. 6. 16:56
3/5 anonim válasza:
nincs mit, én még várom a percet, amikor annyi pénzem lesz, hogy majd nem számít, ha tönkremegy a húszezer forintos cipő pár hónap alatt és megvehetem a fehéret :D
4/5 A kérdező kommentje:
:D :D :D Akkor úgy érzem együtt fogjuk várni!! Kívánom neked is, hogy minél előbb eljöjjön!!...:D :D
2012. máj. 6. 21:29
5/5 anonim válasza:
Köszönöm, neked is sok sikert hozzá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!