Fehér/magenta/sárga/lila TISZA cipő - nagyon lányos?
még nem próbáltam fel, fogalmam sincs hogy állna, szerintetek ez inkább lányoknak készült? 23/F
nem kifejezetten szerintem.
hordhatod:)
A leírás alapján és tiszta színes cipőt képzeltem el.:D
Ez a cipő nem lányos. Nyugodtan vedd fel. Gondolom pasis ruhákkal fogod hordani akkor egyáltalán nem tűnik majd mégcsak unisexnek sem. Ennyi szín kell egy pasira :)
szerintem eléggé homárcipő
Fehér. Van benne rózsaszín ,és lila, sárga egyszerre.
17f
Attól függ mivel hordod, altert eltudom képzelni emós cuccot fel ne vegyél mert az egyértelműen meleges a többit a te fantáziádra bízom. Sőtét, legyen színes (nem tiritarka) de sőtétebb legyen, kevésbé lesz félreérthető.
l 22,
szerintem nyugodtan hordhatod, ha a többi ruhadarab "átlagosan pasis" :) manapság annyi fura rózsaszínes ruhadarab készül férfiaknak (bár azt kifejezetten rondának rartom, ha pl. rózsaszín pólót hordanak)... ha nem valami túl színeshez veszed vel, hanem inkáb visszafogott darabokhoz, akkor egy üde színfolt lehet ez a cipő egy fiún is.
26 L.
LÁNYOS?
EZ?
uhh ez fájt :)
nyugi..sztem felveheted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!