Nem gáz, hogy átlátszik a párducos melltartóm a fehér pólómon?
Igen, ízléstelen és kihívó. :S Nekem is sokszor ezekkel van bajom, de sokkal kényelmesebben érzem magam, ha nem kell azon gondolkodnom, vajon mit gondolnak rólam így az emberek.
Vegyél alá valami fehéret, egy kisebb fajta toppot.
De gáz, vegyél sötétebb pólót.
És elsőnek igaza van, képet!:P
első..haha:P
második. értelek. de ezt a fehér pólót szerettem volna ma felvenni mert szülinapomra csináltatta apa (ilyen idézet van rajta nagyon szép betűkkel) és most megyek benne először bárhova is :D akkor lehet veszek alá is valamit:)köszi
jajj bocsi most olvasom hogy közben egy harmadik is írt:D
képet ha nem gond nem küldök de ha beírjátok hogy leopard pattern bra a googlebe sokat találtok..nah olyan az enyém is:P:D
Hát az elég gáz. Főleg párducmintással... tipikusan az az eset, amikor nem sértődhetsz meg, ha szépeket mondanak rólad.
Eleve ciki, ha látszik a fehérnemű, ha már etikettet nézünk. :D A párducminta meg a legtöbb emberben a lazább erkölcsű nőket idézi fel... khm.
Inkább húzz egy másik pólót ma, holnapra meg mosd ki a cuccaidat.
Szerintem van amikor nem gáz. Ha se mély kivágás nincs a pólón és hosszú gatyával veszed fel, tehát semmi más kihívó nincs az öltözködésben és nem teljesen látszik át a minta, csak átsejlik, akkor szerintem még szexi is.
Ha amúgy is egy "szexi" csaj vagy akinek ilyen a stílusa akkor nyugodtan.
De ennél sokkal hatalmasabb divatbakik fognak veled szembejönni az utcán nyugi :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!