A farmerom az ülepénél (slicc alatt) kiszakadt, hogyan tudom megvarni/megfoltozni? Érdemes-e?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 00:16
1/5 anonim válasza:
ha varratnál szakadt meg lehet csinálni (leheőleg a régi varrás helyén, ha nem akkr kuka
2/5 anonim válasza:
Nekem sok farmeremmel történt ez régebben, elvittük egy varrónőhöz aki stoppolta (tett rá belülről egy téglalap alakú anyagot, aminek olyan színe van mint az adott farmernak és azt úgy varrta a nadrághoz, hogy szinte nem is látszódott semmi) kb 800 Ft-ért.
3/5 anonim válasza:
Sajnos nekem is minden nadrágom erre a sorsra jut. Kikoptatja biciklizés közben az ülésem :( Ki szoktam őket dobni, de volt egy nagy kedvencem amit megfoltoztam, de utána máshol kezdett el szakadni, és hát már itthon sem vettem volna fel, szóval kuka az is.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Már csak egy jó varrónőt kell keressek.
2012. máj. 4. 09:15
5/5 A kérdező kommentje:
Ha tudtok Bp.-n írjatok. THX
2012. máj. 4. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!