Egy a combközépen kiszakadt nadrágot meg lehet valahogy varrni? :- (
Figyelt kérdés
Az egyetlen világos nadrágom. A combja belső részénél van egy 1,5 centis vízszintes szakadás...2011. ápr. 26. 11:29
1/5 anonim válasza:
nemnagyon. Én is próbáltam, és kb +1 hétig bírta, mert a kifoszlás miatt szakadt ki és tovább foszlott.
2/5 anonim válasza:
Kérdezz meg egy varrónőt.. ha meg megéri annyiért megcsináltatni akkor goo. :D
3/5 anonim válasza:
a páromét is én csináltam már vagy 2hónapja :D
pedig nem vagyok varrónő. :)
én csak annyit csináltam, hogy néztem a nadrág színéhez hasonló, vagy teljesen ugyanolyan anyagot, kifordítottam, és szépen, a nadrággal harmonizáló cérnával szépen belevarrtam. :) a saját fehér nadrágomat is így csináltam meg. :)
20/L
4/5 A kérdező kommentje:
KÖszi mindenkinek :)
Akkor lehet, hogy nekiállok, mert kedvenc gatyám :)
2011. ápr. 27. 17:22
5/5 anonim válasza:
Punk alternatíva a piros cérna, én a saját(fekete) nadrágommal azt csináltam a térdén, kicsit extravagáns, de jó.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!