Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki az izzadságfolt?

Miért ciki az izzadságfolt?

Figyelt kérdés

Úgy értem oké, mindneki próbálja elkerülni, olyan ruhadarabokat választani, amelyekben nem látszik, izzadásgátlót hasnzálni. De miért is ciki ez ? Nekem ne akarja senki bemesélni, hogy 30 fokban nem izzad. Egyszerű, emberi dolog ez.

Persze értem, én is használok dezodort, ha megizzadok, nem nyújtogatom a karom, de nem röhögöm körbe azt, akinek látszik, mint ahogy azt sokan teszik.

Ilyen melegben is ciki, ha valaki izzad ? Ne gondoljunk büdös és igénytelen emberekre, hanem csak hétköznapiakra, amilyenek mi is vagyunk.

2012. máj. 1. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem gusztustalan,mert az ápolatlanságnak a jele. 14.L
2012. máj. 1. 20:54
 12/16 A kérdező kommentje:

Ez a komment meg az éretlenséged jele :D

Te biztos nem izzadsz.

2012. máj. 1. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

atért mert valaki izzad ápolatlan? xD

hát igen tudatlan vagy kislányom

2012. máj. 1. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Aki izzad az nem ápolatlan... Ugyanis minden ember izzad, még te is :)

Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, én nem szoktam kiröhögni az ilyesmit, hiszen velem is előfordulhat és biztos elő is fordul olykor, pedig rendesen tisztálkodom, próbálok jó minőségű felsőket és dezodort használni...

Maximum akkor teljesen elkerülhető, ha félóránként dezodorozza magát az illető, de hát szerintem ez ilyen gyakran egy átlagos munka/suli napon nem iktatható be.

2012. máj. 2. 15:49
 15/16 kubuuuu válasza:
Csácsá! Én ugyan ebbe szenvedek.. én is csak azt tudom erre mondani hogy természetes emberi dolog, ugyanis az izzadás az méregtelenít. de vannak olyan szerek amivel magadban tartod vagy akár műtét is , az viszont rákkeltő, mivel a baktériumok benned maradnak. én is kellemetlenül érzem egy kicsit magam még miatta de el kell fogadni akinek nem tetszik ne nézzen rá.. kihangsúlyoznám még1x " teljesen normális emberi dolog" .. és am sztem nem ciki de mégis kellemetlenkedek miatta énis.. remélem segített valamit a válaszom. :))
2012. szept. 12. 18:24
 16/16 kubuuuu válasza:
Ja, és még azt hozzátenném hogy nekem ez mindennapos dolog szóval.. el kell fogadnom mert nem akarok bele őrülni! "előző kommentelő" :)
2012. szept. 12. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!