Miért ciki az izzadságfolt?
Úgy értem oké, mindneki próbálja elkerülni, olyan ruhadarabokat választani, amelyekben nem látszik, izzadásgátlót hasnzálni. De miért is ciki ez ? Nekem ne akarja senki bemesélni, hogy 30 fokban nem izzad. Egyszerű, emberi dolog ez.
Persze értem, én is használok dezodort, ha megizzadok, nem nyújtogatom a karom, de nem röhögöm körbe azt, akinek látszik, mint ahogy azt sokan teszik.
Ilyen melegben is ciki, ha valaki izzad ? Ne gondoljunk büdös és igénytelen emberekre, hanem csak hétköznapiakra, amilyenek mi is vagyunk.
Ez a komment meg az éretlenséged jele :D
Te biztos nem izzadsz.
atért mert valaki izzad ápolatlan? xD
hát igen tudatlan vagy kislányom
Aki izzad az nem ápolatlan... Ugyanis minden ember izzad, még te is :)
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, én nem szoktam kiröhögni az ilyesmit, hiszen velem is előfordulhat és biztos elő is fordul olykor, pedig rendesen tisztálkodom, próbálok jó minőségű felsőket és dezodort használni...
Maximum akkor teljesen elkerülhető, ha félóránként dezodorozza magát az illető, de hát szerintem ez ilyen gyakran egy átlagos munka/suli napon nem iktatható be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!